- Reaksiyon skoru
- 753
- Bütçe
- 2000
Wraith w60 beyaz almayı düşünüyorum biraz kullandıktan sonra w75 e geçmeyi düşünüyorum alınır mı genelikle fps oyunları oynuyorum
Son düzenleme:
Wraith w60 beyaz almayı düşünüyorum biraz kullandıktan sonra w75 e geçmeyi düşünüyorum alınır mı genelikle fps oyunları oynuyorum
%75 olsa daha iyi olur benim icinbugün geldi elime kullanmaya başladım pek kullanım deneyimim olmadı ama yazım hissiyatı vs çok çok iyi gayet memnunum switchlerde vs hiç bir problem yoktu kutulama çok kötüydü ama ya kutu saklama hastalgıınız varsa sevmeyebilirsiniz ben normalde saklarım ama bunu cope atasım geldi içinden 3 4 tane yedek switch geliyor birde keycap switch vs çıkartma şeyisi çıkıyor içinden birde type c kablosu çıkıyor type c usb o kadar keycapsler çok kaliteli klavyede kaliteli hissettiriyor teknik anlamda şu mchose olan tabii ki daha iyi ama inan anlayamayacağın düzeyde bir şey bu bence w60'ı al gitsin çok iyi çünkü hissiyatı klavyenin kitsune edition aldım bu arada
iİyzico 500tl cashbackle bunu al ikisinden daha iyi w75 ile aynı ekstra alüminyum üst kapağa sahip ve yazılımı daha stabil diyorlar
![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
%75 olsa daha iyi olur benim icin
Mchose alıcam gibio zaman alın gitsin ama %75 olnca tek artısı yön tuşlaro oluyor diğerlerini kullanmıyorsunuz zaten %60 da da onları manyetik switch sayesinde sağ alttaki tuşlara tam basarsam öyle yap tam basmazsam başka bir şey algulasın gibimsi yapabiliyorsunuz hocam
Mchose alıcam gibi
İnceleme videosu varmıİyzico 500tl cashbackle bunu al ikisinden daha iyi w75 ile aynı ekstra alüminyum üst kapağa sahip ve yazılımı daha stabil diyorlar
![]()
MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Ben g75 pro aldım gelecek yakındaWraith w60 beyaz almayı düşünüyorum biraz kullandıktan sonra w75 e geçmeyi düşünüyorum alınır mı genelikle fps oyunları oynuyorum
Beyaz var desensizi yok%75 olsa daha iyi olur benim icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyaz ve desensizi var mı
i
İnceleme videosu varmı
Link?Ben g75 pro aldım gelecek yakında