Wraith w60 bbl sipariş ettim ama birşeyi unuttum!!!

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
760
merhabalar az önce w60 bbl sipariş ettim. bu bbl versiyonunun tuşları ışık geçirmiyormuş. ben hiç dikkat etmedim diğer tüm w60 ların tuşları ışık geçiriyor nasıl yapabiliriz ? iptalmi etsem yoksa sorun olmaz mı ? rengi ve W tuşu detayı baya hoşuma gitti sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
kutu açmışsın iade edemezsin, işte bu yüzden wrait önermiyoruz iade için demiyorum kalitesi iyi değil, mchose akko vb. varken...

kral keycaps değişeceksem neden aldım bunu ben 😅 bilemedim ne yapsam diye. iptal etsem parada geç yatar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

off offf
geçmiş olsun bakmadan aldığın için suç sende şuan iadede almıyorlar keycaps alacaksın mecbur

kutu açmışsın iade edemezsin, işte bu yüzden wrait önermiyoruz iade için demiyorum kalitesi iyi değil, mchose akko vb. varken...
yine bir wraith macerası ve hüzünlü son.
geçmiş olsun bakmadan aldığın için suç sende şuan iadede almıyorlar keycaps alacaksın mecbur
olm hepiniz bir olup trollüyormusunuz beni ? konuda az önce sipariş ettim yazıyor. iptal etme seçeneği var. acaba iptal etsemmi bu ışık geçirmeyen keycaps sorun çıkarırmı demek istiyorum!!!

Son düzenleme:
olm hepiniz bir olup trollüyormusunuz beni ? konuda az önce sipariş ettim yazıyor. iptal etme seçeneği var. acaba iptal etsemmi bu ışık geçirmeyen keycaps sorun çıkarırmı demek istiyorum!!!Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Selam kankam, öncelikle hayırlı olsun. Bende W75 ışık geçirmeyen keycaps vardı. Sabahları sorun yaşamadım fakat geceleri ışık kapalı olduğunda bazen görmüyordum onun dışında bir sorun yaşamadım.

Selam kankam, öncelikle hayırlı olsun. Bende W75 ışık geçirmeyen keycaps vardı. Sabahları sorun yaşamadım fakat geceleri ışık kapalı olduğunda bazen görmüyordum onun dışında bir sorun yaşamadım.
teşekkürler... sence bu keycaps mevzusu iptal etmeye değer bir olay mı ? gerçekten beğenerek aldım bu rengi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,998
Üyeler
187,132
Son üye
Harrypotterbey
Geri