Öneri Wraith W75 v2 Alınır mı?

FatehXE

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4500
W75 v2nin BBL versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Ayrıca Aula F75 gibi modellerde aklımda var.
İstediğim özellikler;
%68-80 arası olsun
Knob olsun
Valorant oynuyorum genelde eski klavyem XPG Summonerdı fakat üstünde soda döküldüğünden dolayı biraz takılma var. İlerlerse klavye alacağım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

alınmaz wraithin hiç bir klavyesi alınmaz ben limited edition olduğu için w60 almıştım ileride satarsam zarar etmem zaten diye düşünerek lavuklar limted editon'u tekrar stok getirmiş nasıl limited bu nasıl saticam ben bunu peki wraith ne anladım yani gider mchose falan klavyelerinden alırdım mchose klavyelere bak ace falan kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hatta hiç bir ürünü alınmaz wraithin

Alınmaz. Manyetik arıyorsan fun60tmr falan bak. Manyetik önemli değil dersen monsgeek m1 go.

W75 v2nin BBL versiyonunu almayı düşünüyorum. Sizce almaya değer mi? Ayrıca Aula F75 gibi modellerde aklımda var.
İstediğim özellikler;
%68-80 arası olsun
Knob olsun
Valorant oynuyorum genelde eski klavyem XPG Summonerdı fakat üstünde soda döküldüğünden dolayı biraz takılma var. İlerlerse klavye alacağım önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Alınmaz. İlla manyetik alıcaksan gaming genden mchose klavyelere bakabilirsin. Valorant için manyetik daha mantıkı olur.

İstediğim özellikler;
%68-80 arası olsun
Knob olsun
Hocam herkes alınmaz demiş ama ben Wraith W75 kullanıyorum ve klavyeden gayet memnum benle alakalı herhangi bir problem çıkarmadı. Tuş basış hissiyatı ve yazılımı iyi. Rapid trigger ayarı yapabiliyorsun yazılımdan-polling rate ayarı yapabiliyorsun (2k Hz-4k Hz-8k Hz). Yine aynı yazılım üzerinden teker teker tuş renk atamaları da yapabiliyorsun. RGB'ler tuşların üzerine geçmiyor böyle bir detay var. Typce-C kablo destekliyor yalnızca bu da bir dezavantaj bence ama kablosu yanında geliyor ve dış etkenlerden etkilenmemesi için sağlam bir izolasyon yapmışlar. Malzemesinin inanılmaz iyi olduğunu söyleyemem fakat gayet yeterli. Ben bu arada Marvel Rivals-CS GO ve tüm hikayeli oyunları oynuyorum. Belki de fiyatına çok daha iyi seçenekler vardır o yüzden arkadaşlar alınmaz demiştir ama ben alınınca pişmanlık yaratacak bir klavye olduğunu asla düşünmüyorum.

Geri