❌İndirim Bitti! Wraithesports 23 Nisan Özel İndirimi

Ben siparişi daha bugün verdim, mavi - beyaz olandan aldım. Gelince fotoğrafını ve kendi görüşlerimi aktarırım. Linkteki kullanıcı yorumlarında baya bir fotoğraflı mesajlar var, fotoğrafları masaüstüne indirip büyüterek yakından bakabilirsin, satın alanların yorumlarını da okuyabilirsin. Tuş takımı hakkında inceleme videosunu da mutlaka izlemeni öneririm, baya detaylı ve kaliteli inceleme videosu. Saat 12' den sonra tarih değişince indirim bitebilir dikkat et :)

Bütün fotograflara cok onceden bakmistim.Kimisinde net degil kimisinde net gibi gozukuyordu.Videolarını da izlemistim de burdaki kullanıcılar dan teyit edeyim dedim.Tesekkurler yine de

Temudan Pbt pudding keycap sipariş ettim. Yorunları gayet güzel. Temuyuda tavsiye ederim pudding isteyenler için.
temu ve amazonda baya çeşitler var, yorumları çok iyi olanlar da var, fiyatları da uygun. Benim bunu tercih etmemin nedeni tamamen türkçe olması, pbt olması ve Aula F75 + Aula F87 + Performax Xetra olarak 3 adet klavyem var, hepsinin tuş takımı kalitesi çok güzel. Renk olarak klavyeleri arasında kombinlemek ve için aldım. Türkçe takıntısı olmayanlar için temu - amazon gibi sitelerdeki çeşitlilik ve fiyat daha cezbedici olabilir.

Ayıp etmiş Wraith. Bir süredir ürünlere bakıyordum zaten bu fiyattaydı birçoğu w75i 4000e satıyorlardı 3900e düşürmüşler R1 bile normal fiyatına dönmüş fiyatlarda bir değişiklik göremedim açıkçası sadece kendi ürünlerine belli bi miktar indirim yapmışlar gerisi aynı gibi geldi.

Bütün fotograflara cok onceden bakmistim.Kimisinde net degil kimisinde net gibi gozukuyordu.Videolarını da izlemistim de burdaki kullanıcılar dan teyit edeyim dedim.Tesekkurler yine de
Türkçe olması şart değilse, havit' in de tuş takımı seti var 136 parça pbt, baskı kalitesi de baya iyi, fiyatı da çok uygun.

Geçen hafta aldım, açıklamalarda türkçe yazmışlardı, mail atarak haricen sordum görsellerde türkçe görünmüyor dedim, türkçe karakterler basılı olarak geliyor diye geri dönüş yaptılar, güvenerek aldım ama EN düzen tuş takımı geldi, iade ettim :) Kaliteli olduğunu düşündüğüm fotoğraflarını ekliyorum, bir bak istersen, wraith' in yarı fiyatına, indirim kodu da girebilirsin ( metloa veya holyphoenix ). Kargo dahil 399 TL' ye aldım.

havit-gamenote-kc001-keycaps01.jpg
havit-gamenote-kc001-keycaps02.jpg
havit-gamenote-kc001-keycaps03.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayıp etmiş Wraith. Bir süredir ürünlere bakıyordum zaten bu fiyattaydı birçoğu w75i 4000e satıyorlardı 3900e düşürmüşler R1 bile normal fiyatına dönmüş fiyatlarda bir değişiklik göremedim açıkçası sadece kendi ürünlerine belli bi miktar indirim yapmışlar gerisi aynı gibi geldi.

Fantech Helios 2 Pro Mouse için 1200 TL indirim var, onu takip eden için güzel indirim ama bir başka mouse olan Ninjutso Sora V2 için sadece 200 TL indirim var. Bunu takip edeni de üzmüşlerdir :D Heralde stok durumlarına göre biraz indirim gözetmişler.

Fantech Helios 2 Pro Mouse için 1200 TL indirim var, onu takip eden için güzel indirim ama bir başka mouse olan Ninjutso Sora V2 için sadece 200 TL indirim var. Bunu takip edeni de üzmüşlerdir :D Heralde stok durumlarına göre biraz indirim gözetmişler.
Şu anki modelleri pek bilmiyorum ama fiyat denginde zaten daha iyisi yok mu? +-300 olarak
3395 sensör var fiyat denginde 3950 kullananlar var
55 gram fiyat denginde 42 gramlar var
çift 8k olmasa da 8k destekleyen var

Şu anki modelleri pek bilmiyorum ama fiyat denginde zaten daha iyisi yok mu? +-300 olarak
3395 sensör var fiyat denginde 3950 kullananlar var
55 gram fiyat denginde 42 gramlar var
çift 8k olmasa da 8k destekleyen var
Ben kablolu model mouse kullanıyorum, detaylı teknik bilgim ve güncel fiyat bilgim yok.

Elimde aktif olarak kullandığım

Razer Deathadder V2 Mini kablolu
Razer Cobra kablolu
SteelSeries Rival 3 kablolu

ve temudan indirim çılgınlığıyla forumca saldırdığımız "Ajazz AJ159 Pro 8K" var :) Hepsi de benim beklentilerimi karşılayan fiyat performans mouse' lar. Ben küçük mouse seviyorum, bunlar benim tutuş yapıma uygun ürünler. Herkesin el yapısı, tutuş şekli, aradığı hafiflik - sensör - ivmelenme - tarama hızı, fiyat gibi detaylar farklı oluyor. Almadan önce iyi araştırmak lazım.

bu işi yapan arkadaşlara sordum direk iş yapmaz kalitesiz dediler
custom klavye toplayıp satan insanlar kendileri

Full beyaz ABS olanları da yapsalar keşke.

bu işi yapan arkadaşlara sordum direk iş yapmaz kalitesiz dediler
custom klavye toplayıp satan insanlar kendileri
Doğru olabilir, benim çok bir beklentim yok zaten. Türkçe olması yeterli.

Elimdeki klavyelerden biri performax xetra türkçe ışık geçiren keycapsli, biri sonradan lazerle türkçe eklenmiş aula f75 keycapsli, bir diğer aula f87 türkçe olmayan keycapsli. İki aula da güney köprülü reaper ve graywood v3 switchlere sahip. Performax' taki ışık geçiren keycapsleri taktığımda ledler tuşun altını kuvvetli aydınlatıyor ve yazılar görünmüyor gibi. Gelecek olan wraithin keycapsleri ışık geçirmeyen türden. Bakalım, sıkıldıkça aralarında tuş takımlarını değiştirerek kullanmayı planlıyorum :)
tr keycaps 1.jpg
tr keycaps 2.jpg
tr keycaps 3.jpg
tr keycaps 4.jpg
tr keycaps 5.jpg

Telefonda type-c dönüştücü ile kullanıyorum, bu dönüştürücüde kendi ses çipi var type-c' yi 3.5mm' e dönüştürüyor.

"Syrox DT23T-A 3.5 Audio To Type-C Dönüştürücü"

marka ve modeli bu, içinde hi-fi dac çipi var, kulaklığın sesini aşırı değiştiriyor gerçekten, asıl performansına çıkarıyor, yeni bir kulaklık gibi hissettiriyor :) linki aşağıda, farklı e-ticaret sitelerinden fiyatına bakabilirsin, ben aldığımda 75 TL baya uygun idi :D şimdi fiyatları bilmiyorum:

Yine bu arkadaş videosunda iem kulaklıları harici ses kartı ile kullanmayı öneriyor, kendi kullandığı ses kartı ve moondrop ses kartından bahsediyor, videoyu mutlaka izle:

hangi çip var ki bunda bendeki dacta cx31993 çip var. şuan bana bir tane daha lazım

Doğru olabilir, benim çok bir beklentim yok zaten. Türkçe olması yeterli.

Elimdeki klavyelerden biri performax xetra türkçe ışık geçiren keycapsli, biri sonradan lazerle türkçe eklenmiş aula f75 keycapsli, bir diğer aula f87 türkçe olmayan keycapsli. İki aula da güney köprülü reaper ve graywood v3 switchlere sahip. Performax' taki ışık geçiren keycapsleri taktığımda ledler tuşun altını kuvvetli aydınlatıyor ve yazılar görünmüyor gibi. Gelecek olan wraithin keycapsleri ışık geçirmeyen türden. Bakalım, sıkıldıkça aralarında tuş takımlarını değiştirerek kullanmayı planlıyorum :)
Doğrudur dostum ben sadece sordum bende bakıyordum lakin bilgi öyle gelince vazgeçtim :)

Full beyaz ABS olanları da yapsalar keşke.
Full beyaz PBT olarak var wraith' te aslında. Neden özellikle ABS olmasını tercih ediyorsun?
ABS plastik yapısından dolayı üzerindeki pürüzlü yapı çok çabuk deforme oluyor ve kaygan - parlak bir yüzey haline dönüşüyor. Üzerindeki baskı yazı da çabuk siliniyor.
PBT daha kaliteli bir malzeme yapısı ABS' ye göre. Double shot işleme sayesinde de baskı ve yazıların silinmeye karşı direnci daha yüksek. Yazım hissi ve tuşların vuruş sesini de değiştiriyor. Daha tok bir geri dönüş alıyorsun. Ağırlık ve doluluk farkı var.
ABS fiyat olarak PBT ye göre daha uygun olmasını sağlar sadece. Genelde PBT tuş takımı olmasına dikkat ederek satın alıyor insanlar ama tercih meselesi tabi :)

Geri