Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Wraithesports 23 Nisan Özel İndirimi

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
mokarco mokarco
Evet bu ürünleri takipteyim, siyah rengi de 900-1000 aralığında satılıyor ama ben özellikle beyaz renk olanı bekliyorum. Pembe rengi bilemiyorum ve pek tercihim değil ama siyah olan ise klavyemde hoş durmaz diye düşünüyorum. Tabi insan denemeden bilemiyor bakalım zaman ne gösterecek.

Alıntıyı görüntüle
Paylaştığın görsel hangi marka model klavyeye ait? Türkçe keycapsli, güzelmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Iqunix Ez 63 ile uyumlu mu? 60% | ANSI Olarak yazıyor sitesinde ama wraith teki %60 ANSI görseline göre daha farklı mesela bunda yön tuşları mevcut.
Büyük ihtimal uyar, 10 dakikalık şu inceleme videosunu izlemeni öneririm, ben de bu videodaki incelemeyi izledikten sonra almaya karar verdim.
Hangi switchlere uygun olduğunu, tuş yapısını, malzeme kalitesini uygulamalı gösterip anlatıyor:

oEnesQlf

80+ Silver
Türkçe olması şart değilse, havit' in de tuş takımı seti var 136 parça pbt, baskı kalitesi de baya iyi, fiyatı da çok uygun.

Geçen hafta aldım, açıklamalarda türkçe yazmışlardı, mail atarak haricen sordum görsellerde türkçe görünmüyor dedim, türkçe karakterler basılı olarak geliyor diye geri dönüş yaptılar, güvenerek aldım ama EN düzen tuş takımı geldi, iade ettim :) Kaliteli olduğunu düşündüğüm fotoğraflarını ekliyorum, bir bak istersen, wraith' in yarı fiyatına, indirim kodu da girebilirsin ( metloa veya holyphoenix ). Kargo dahil 399 TL' ye aldım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aula f75 keycapsi kadar iyi mi yoksa çok fark var mı

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
mokarco mokarco
Aula f75 keycapsi kadar iyi mi yoksa çok fark var mı
Aula F75' in keycapsleri benim düşünceme göre daha kaliteli ama türkçe olsaydı havit' in tuş takımını takar kullanırdım, çöp kalite değil yani.

Havit' in tuşlarında tepe kısım - yüzey biraz daha küçük ve dik formda.
Aula' nın tuşlarında tepe kısım - yüzey yayık, geniş bir formda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Erkam Kılınç
kz zsn pro lar mı daha iyi yoksa wraith in iemler daha mı iyi
Çok anlamam ama TEMU dan kz Castro Pro Bass versin vergi dahil 1075 TL ye sipariş verdim. Tabi kredim vardı epey ucuza geldi neyse orası detay kısmı. Sana söylemiş olayım biraz araştırdım epey güzel diyorlar Castro Pro için.

@mokarco hocam ajazz ak820 klavye almak istiyorum ama TR olmadığı için çekiniyordum. Alıp TR tuş takımı ile değiştirsem uyumlu olur mu? Switch lerin yeri TR ye dönüştürmek için kurtarıyor mu?

Son düzenleme:

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
mokarco mokarco
Çok anlamam ama TEMU dan kz Castro Pro Bass versin vergi dahil 1075 TL ye sipariş verdim. Tabi kredim vardı epey ucuza geldi neyse orası detay kısmı. Sana söylemiş olayım biraz araştırdım epey güzel diyorlar Castro Pro için.

@mokarco hocam ajazz ak820 klavye almak istiyorum ama TR olmadığı için çekiniyordum. Alıp TR tuş takımı ile değiştirsem uyumlu olur mu? Switch lerin yeri TR ye dönüştürmek için kurtarıyor mu?

Alacağın Ajazz AK820 klavye Aula F75' e çok benziyor, tuş takımını büyük ihtimalle sorunsuz değiştirirsin.
10 dakikalık şu inceleme videosunu izlemeni öneririm, ben de bu videodaki incelemeyi izledikten sonra almaya karar verdim.
Hangi switchlere uygun olduğunu, tuş yapısını, malzeme kalitesini uygulamalı gösterip anlatıyor:

Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
M. Ali ARSLAN
video ozetlemis sikintiyi, yazilar isik gecirmiyor, karanlikta welcome to eziyet

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Sercan SAYİT
Paylaştığın görsel hangi marka model klavyeye ait? Türkçe keycapsli, güzelmiş.
Royal Kludge markasına ait, bir tane %65 bir tane %75 Türkçe karakterli ve ISO düzende getirilmiş. Malum sitede markayı seçip bir de Türkçe düzen işaretlenince bu iki model çıkıyor zaten.

TheGrim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
yusuf
Türkçe olması şart değilse, havit' in de tuş takımı seti var 136 parça pbt, baskı kalitesi de baya iyi, fiyatı da çok uygun.

Geçen hafta aldım, açıklamalarda türkçe yazmışlardı, mail atarak haricen sordum görsellerde türkçe görünmüyor dedim, türkçe karakterler basılı olarak geliyor diye geri dönüş yaptılar, güvenerek aldım ama EN düzen tuş takımı geldi, iade ettim :) Kaliteli olduğunu düşündüğüm fotoğraflarını ekliyorum, bir bak istersen, wraith' in yarı fiyatına, indirim kodu da girebilirsin ( metloa veya holyphoenix ). Kargo dahil 399 TL' ye aldım.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bilgiller için çok teşekkürler.Iyzico cüzdanda para vardı onu da kullanmak için burdan aldım.Bide türkçe olması biraz önemliydi benim icin.Yine de teşekkürler hayırlı olsun

ghnn

80+ Bronze
şu keycapsler ışığı geçirse düşünmeden alırdım bu haliyle alasım gelmiyor

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Burak
temu ve amazonda baya çeşitler var, yorumları çok iyi olanlar da var, fiyatları da uygun. Benim bunu tercih etmemin nedeni tamamen türkçe olması, pbt olması ve Aula F75 + Aula F87 + Performax Xetra olarak 3 adet klavyem var, hepsinin tuş takımı kalitesi çok güzel. Renk olarak klavyeleri arasında kombinlemek ve için aldım. Türkçe takıntısı olmayanlar için temu - amazon gibi sitelerdeki çeşitlilik ve fiyat daha cezbedici olabilir.
Bundan aldım gelince yazarım gene. Bu iyi mi ayrıca? 560TL ödedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,668
Üyeler
172,712
Son üye
DrawnX
Top Bottom