ww cc alınır mı?

mytheanor

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar passat'a göre daha ucuz 2. Elleri neden böyle ve önerir misiniz?

Biraz eski model olduğundan öyle ama eğer temizini ve kilometresi az olanını bulabilirsen çok güzel araba

passat cc ler kronik sorunlu diye biliyorum

Arkadaşlar passat'a göre daha ucuz 2. Elleri neden böyle ve önerir misiniz?
Temiz bir şey bulursan almanı tavsiye ederiö, sürüş hissiyatı vs zaten diyecek bir şey yok , araba motoru çok seri.Ve ayrıca 2,00 motor diğer 2,00 lara göre daha az yakıt tüketiyor

Yanlışım yoksa 2014 veya 2015 öncesi dfg şanzımanlı arabalarda türkiye trafiği hele İstanbul trafiği için pek uygun değil yazılımla düzelttiler bunu ancak 2014/2015 öncesi araçlara bu yazılım gelmedi ve bu sorun sürekli ısınmaya veya vites kutusunda başka hasarlara neden oluyor.Alacaksanız gayet güzel gözüküyor ve dediğim şeyi DFG şanzıman sorunu yazıp biraz araştırın anlatıyorlar videolarda.Tercih sizin yine de,bu benim bildiğim yanlış da olabilir sonra yanlış bilgi diye yazmayın ama yanlışsa ***** linç çabası olmadan açıklayabilirsiniz iyi forumlar :)

Talisman, Insignia, 508, Mondeo bakarsanız daha iyi olur, daha modelli ve ekonomik araçlar bunlar.

wv cc bence gayet iyi bir araç passat'tan ucuz olmasını passat'ın çok tutulan bir araç olması olarak yorumluyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,488
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri