Neler Yeni

Yardım www.turkanime.co Video Oynatıcısı Bozuk mu?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
Türkanime'den anime izlerken her zaman en az 2 - 3 defa hata veriyor. Kimi zaman hiç izleyemiyorum. Sitenin kendi sıkıntısı mı yoksa benim yapmam gereken bir şey var mı?

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
Alt tarafta fansub ların eklediği bir çok video oynatıcı var onların hepsini deneyip çalışanlardan izlemen lazım. Animeyi çevirmiş bir çok fansub varsa hepsini dene

mesut3467

80+ Bronze
Bilgisayardan sorunsuz çalışıyor. Alternatif kaynaklara yönelmeni tavsiye ederim.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt tarafta fansub ların eklediği bir çok video oynatıcı var onların hepsini deneyip çalışanlardan izlemen lazım. Animeyi çevirmiş bir çok fansub varsa hepsini dene
Zaten deniyorum.

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
Zaten deniyorum.
Eğer izlediğin anime çok eski ise yani eskiden çevrilmişse gerçekten bütün video oynatıcılar bozuk oluyor ona yapabileceğin bir şey yok ama yeni çevrilmişse ve hepsi bozuksa gdrive varsa ona girip indirebilirsin ben öyle yapıyorum yani bu senlik bir durum değil video oynatıcılar ile alakalı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,750
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer izlediğin anime çok eski ise yani eskiden çevrilmişse gerçekten bütün video oynatıcılar bozuk oluyor ona yapabileceğin bir şey yok ama yeni çevrilmişse ve hepsi bozuksa gdrive varsa ona girip indirebilirsin ben öyle yapıyorum yani bu senlik bir durum değil video oynatıcılar ile alakalı
tmmdır

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
Fembed, myvı, mega, mail. Bunlar sorunsuz çalışanlar

Top Bottom