🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

arolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor. Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem yok. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım diyecem ama o da olamaz ödeme için parolaparadan sms geldi. Param öylece duruyor parolapara appinde.
 
Bu ürünü 760 TL ye alabilirsiniz. Yurtiçi alışveriş kategorisinde bir arkadaş geri ödeme almayı detaylı anlattı. Kopyala yapıştır yapıyorum. (Bir kaç kere ekleme ve düzeltme yaptım. İtopya için ve gaming gen tr için geçerli)

Koşullar:
-Alacağınız ürünün tam hali kadar nakit paranın olması(örneğin ürün 1500tl ise o kadar nakit)
-Doğrulama için NFC özellikli telefon ve çipli kimlik kartı

Bunları sağlıyorsanız alttaki aşamalara geçebilirsiniz

1-İyzico hesabı açıp kampanyalar bölümünden "Bayram Alışverişi %25","İlk İyzico Ödeme 500TL" ve "İtopya %10" kampanyalarına katılın.
2-Parolapara uygulamasını indirip hesap açın.Parola card bölümünden sanal kart oluşturun.Ana sayfaya geri dönün ve buradan YATIR butonuna basın.Alacağınız ürünün ücretini yatırın. (Parolaparadan size 400 TL geri ödeme gelicek.)
3-Bu durumda İTOPYA ödeme bölümünden iyzico ile öde seçeneğini seçin.
4-Telefon numarasını girip kodu onaylayın ve parolapara sanal kartınızın bilgilerini girin.
5-Ödeme alınıdıktan sonra iyzico üzerinden bir sürü mesaj gelecek.İyzico cüzdan kısmını kontrol edin ücret iadesi görünecektir.

Gelelim geri ödeme alma kısmına:

1-İstanbulkart uygulamasını indirin ve onaylı hesap açın aksi taktirde para transferi yapamazsınız.
2-İyzico uygulamasına girin aşağıdaki sekmelerden kart bölümüne girin ordan sağa kaydırıp sanal kart oluşturun.
3-İstanbulkart uygulamasına girin ana ekrandan TL YÜKLE butonuna basın,ödeme aracı kısmından İYZİCO sanal kartınızın bilgilerini girin
4-Tek seferde maksimum 500TL aktarım yapabiliyorsunuz.İyzico bakiyenize göre bu işlemi tekrarlayın.
5-Sonrasında ise anasayfaya dönün ve para transferi butonuna basın.Buradan en alttaki IBAN seçeneğini seçin.Sonra tekrar açılan yerden IBAN seçeneğini seçin ve aktarmak istediğiniz kartın IBAN bilgilerini girerek parayı aktarın(6 küsür tl işlem ücreti aldığı için siz bakiyenizin 7 tl altında bir tutar girin)
5-Parolapara iadesi için ise parolapara uygulamasında ana ekrandan ÇEK butonuna basın.Ordan aktarmak istediğiniz ibanı girip akatarım sağlayabilirsiniz.


NOT: İstanbul kart uygulaması yerine Vodafone pay uygulaması da var. Vodafone pay uygulamasını indirip kayıt oluyorsunuz. Hesabınızı doğruluyorsunuz. Daha sonra para yükle kısmından önce kart ekle diyorsunuz. İyzico sanal kartınızın bilgilerini girip ekliyorsunuz. Kart ekledikten sonra para yüklemeye geçiş yüklenecek tutarı yazıyorsunuz. Para anında vodafone pay sanal kartına geçiyor. Daha sonra herhangi bir atm ye gidip uygulamanın ortasındaki QR para çekme kısmından paranızı nakit olarak alabilirsiniz. (Vodafone kullandıgım için ben sorun yaşamadım diğer hatları bilmiyorum. Yakınınız vodafone kullanıyorsa onun üzerinden de parayı çekebilirsiniz.) (Vodafone pay günde max 2000 Tl çekimine izin veriyor.
ilk alışverişe 500 kampanyası itopyada yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en uygun fiyata şarjlı pil ve şarj cihazı bulan varmı atabilirmisiniz
 
arkadaşlar şimdi kol geldi bunun ds5 gibi sarjlı olmadığını unutmuşum önerebilceginiz doldurulabilir pil ve doldurma kiti var mı acaba
 
Garip renkleri niye aynı fiyattan satamıyorlar yurtdışında aynı fiyatta
 
Amazon’da siyahı 2600 küsür. Tabii orda iyzico falan o şeyler geçmiyor galiba. Bu paraya kol alacaksanız Xbox da almayın dualsense hiç almayın asla değmez
 
arolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor. Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem yok. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım diyecem ama o da olamaz ödeme için parolaparadan sms geldi. Param öylece duruyor parolapara appinde.
Benimde aynı oldu mail attım ama geri dönüş gelmedi bugün alınmazsa promosyon bitiyor.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,548
Mesajlar
9,898,580
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri
Top