Anaaaa ben konferansı unuttumBu Konsefans hakkında ne düşünüyorsunuz? çok boş geçti bence. heyecanlanmadım hiç.
Zaten artık xbox a özel olarak çıkan oyun kalmadıHalo'nun yeni oyunun tanıtmışlar ben hiç fark etmedim, yahu neyi yeniydi o oyunun.
çok sıkıcıydı zaten görselliği yochi random gibi olan bi oyun gösterdiler o çok iğrençti.10 dk izledim sıkılıp kapattım.
artık xbox gözümde konsol değil. ucuz bir bilgisayar. ama o da kalmadı artık. fiyatlar malum.Zaten artık xbox a özel olarak çıkan oyun kalmadı
Halo
Forza
Gears serilerini hep PC ye de çıkardılar artık xbox almanın tek mantığı kaldı o da gamepass.
Bak mesela geçen hafta halo 3 ü çıkardılar oysaki sadece xbox 360 a çıkmıştı halo 3 ama şimdi PC de de var
Bak mesela xbox series x e, adamlar bildiğin kasa yapmışlarçok sıkıcıydı zaten görselliği yochi random gibi olan bi oyun gösterdiler o çok iğrençti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
artık xbox gözümde konsol değil. ucuz bir bilgisayar. ama o da kalmadı artık. fiyatlar malum.
valla ben kardeşimi dövüyordum bir bakayımBu Konsefans hakkında ne düşünüyorsunuz? çok boş geçti bence. heyecanlanmadım hiç.