Neler Yeni

X-Titan Mı Kizaru Mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Giray Şener
Öncelikle Selamın Aleyküm. Ben bi kulaklık almayı düşünüyorum ama 2 seçenek arasında kararsız kaldım. Sizce hangisini alayım Yada sizlerin önerdiği bir kulaklık var mı? ( Mikrofon ve Ses kalitesi en iyi olan )
Rampage Rm-2019G X-Tıtan Rgb 7.1
GamePower Kizaru

kizaru ama senin yerine olsa m 50 tl daha verip drop plus alırıdm emin ol kat kat daha iyi hyperx cloud 2 800 tl lik kulaklık ama rakibi drop plus ve fiyatı 400 tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Islam Gabilayev
Kizaru almak istiyordum da ben de dip ses mi ne böyle bisürü sorunu varmış ondan dolayı vazgeçtim almaktan düşük fiyatlı olsa denenir ama 300 küsür olduğu için risk alamıyorum drop plusın da yazılımı falan yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Islam Gabilayev
Drop plus nerden alınır? 3 yerde aynı mağaza tarafından satılmakta ve mağaza ürünleri göndermiyor diye bisürü yorum okudum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal rampage yazılımı mı yoksa başka birisi tarafından düzenlenip de drop plusın fotosunu koymuş olduğu yazılımdan mı bahsediyorsunuz?

Barisware

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Barış
Kizaru almak istiyordum da ben de dip ses mi ne böyle bisürü sorunu varmış ondan dolayı vazgeçtim almaktan düşük fiyatlı olsa denenir ama 300 küsür olduğu için risk alamıyorum drop plusın da yazılımı falan yok
kizaru da dipses sorunu var diyorlar fakat ya yok denecek kadar az ya da şans işi biraz.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon.com.tr de HyperX Cloud Stinger Core 7.1 var o da 398 TL falan ona da bakabilirsin kumaş pedleri var terleme de yapmaz ben onla drop plus arasında kalmıştım
asla alınmaz
ve teknosada bile 7.1 olmayan versiyon 299tl

Top Bottom