X3440 Ekran kartı seçimi

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar pc toplama gibi bi niyetim var ama ekran kartı konusunda kararsızz kaldım aklımda 3 var ama hangisiyle daha iyi performans alacağımı bilmiyorum GTX 750 Tİ, RX 570, GTX 1050. gta 5, pubg, csgo gibi oyunlarda 80 90 fps almak istiyorum sistem ise budur:
ANAKART: Gigabyte H55-UD3H
İŞLEMCİ: Xeon X3440
RAM: KİNGSTON 2X4 GB DDR3 1600 MHZ
DEPOLAMA: 500 GB Western Digital HARDDİSK

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Son düzenleme:
Aklımda 3 tane var yazmışsın da aklindaki kartların ne olduğunu yazmamissin?

RX 560.İyi bir soğutcun varsa RX 570.GTA 5 ile CS oynarsın ama PUBG'de o kadar iyi performans alır mısın bilmiyorum.

RX 560.İyi bir soğutcun varsa RX 570.GTA 5 ile CS oynarsın ama PUBG'de o kadar iyi performans alır mısın bilmiyorum.
Ram frekansı çok düşük hocam. Ne takarsa taksın pek iyi bir sonuç elde edemez sürekli drop yer.
Anakart da böyle bir kartı kaldırıp stabil voltajı sağlayabilir mi orası da muamma.
SSD de şart zaten.

RAM frekansı çok düşük hocam. Ne takarsa taksın pek iyi bir sonuç elde edemez sürekli drop yer.
Anakart da böyle bir kartı kaldırıp stabil voltajı sağlayabilir mi orası da muamma.
SSD de şart zaten.

En uygun şekilde DDR4 bir sisteme geçmeye baksın arkadaş.Ölü yatırım zaten orası ayrı da dediğiniz gibi birçok eksik-sıkıntı var sistemde.

Arkadaşlar PC toplama gibi bi niyetim var ama ekran kartı konusunda kararsızz kaldım aklımda 3 var ama hangisiyle daha iyi performans alacağımı bilmiyorum GTX 750 ti, RX 570, GTX 1050. gta 5, PUBG, csgo gibi oyunlarda 80 90 fps almak istiyorum sistem ise budur:
ANAKART: Gigabyte H55-UD3H
İŞLEMCİ: Xeon X3440
RAM: KİNGSTON 2X4 GB DDR3 1600 MHZ
DEPOLAMA: 500 GB Western Digital HARDDİSK

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar...

Geri