Neler Yeni

Öneri X3440 ile Kullanabileceğim Anakart Önerisi

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Arkadaşlar 1 ay olmadi daha bir ga h55 s2v anaksrt almistim sorunlu çıktı şimdi satıp baska bir anakart alacagim ama ne almaliyim sizce anakarta maks vereceğim 300tl ikinci el düşünüyorum yine ama cevremde deneyerek alabilecegim ga h55 p7h55 vs gibi anakartlae yok foxxconn, ecs gibi anakartlar var cevremde sizce almalimiyim sapphire nitro plus r7 370 2gb ile kullanacagim x3440 overclocksuz besler mi bu ekran kartini ilerde ekran kartini yukseltmeyi dusunmuyorum o yuzden oc yapmaya da ihtiyacim olmaz ve foxxconn gibi kartlar alabilirim bu yüzden ve
2x4 1600mhz gskill ripjaws ile foxxconn ve ecs gibi anakartlar sorunsuz calisr mi

Lxfnix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
cihan
oc yapmayacağını belirtmişsin ama sonradan yapmayı düşünürsen H55 serisi bir anakart almanı tavsiye ederim.
Ha birde h55 serisi anakartlar xeon işlemcileri desteklemiyomuş galiba modlu bios yüklemen gerekiyor. Büyük ihtimalle modlu bios yüklediğinde anakartın çalışır.
Birde o işlemci base clock ile ekran kartını rahat beslicektir ama yine de OC yapmak istersen iyi bir soğutucu almanı öneririm.

maardic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali Ardıç
oc yapmayacağını belirtmişsin ama sonradan yapmayı düşünürsen H55 serisi bir anakart almanı tavsiye ederim.
Ha birde h55 serisi anakartlar xeon işlemcileri desteklemiyomuş galiba modlu bios yüklemen gerekiyor. Büyük ihtimalle modlu bios yüklediğinde anakartın çalışır.
Birde o işlemci base clock ile ekran kartını rahat beslicektir ama yine de OC yapmak istersen iyi bir soğutucu almanı öneririm.
H55 seri anakartlara bios modlamak gerekmiyor

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dediğiniz modlama 775 pinler için geçerli

Lxfnix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
cihan
Evet galiba yanlış bilgi verdim kusura bakmayın

Top Bottom