Neler Yeni

Yardım x3450 Snowman M200 soğutucu

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
mx4 termal macun ve snowman m200 fan aldım bu gün ve voltaj vermeden yavaş yavaş oc çekmeye başladım işlemcinin turbo boostunu kapatıp 3.4ghz ye çektim ve girip test başlattım sonrada oyuna girdim gta 5 de 80 derecelere kadar çıktı bu kadar olmaması gerekliydi diye düşünüyorum fan almadan önce 3.2 de kullanıyordum ve 70 dereceyi geçmemişti sizce nerde sıkıntı olabilir macunu kalın mı sürdüm temizleyip bidaha sürmeli miyim fan oturmuş olması gerekli eminim diyebilirim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
mx4 termal macun ve snowman m200 fan aldım bu gün ve voltaj vermeden yavaş yavaş oc çekmeye başladım işlemcinin turbo boostunu kapatıp 3.4ghz ye çektim ve girip test başlattım sonrada oyuna girdim gta 5 de 80 derecelere kadar çıktı bu kadar olmaması gerekliydi diye düşünüyorum fan almadan önce 3.2 de kullanıyordum ve 70 dereceyi geçmemişti sizce nerde sıkıntı olabilir macunu kalın mı sürdüm temizleyip bidaha sürmeli miyim fan oturmuş olması gerekli eminim diyebilirim
Ayarlar sıcaklığı etkileyebiliyor @Oguzrtx 4 GHz 71 derece gördü maks.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar sıcaklığı etkileyebiliyor @Oguzrtx 4 GHz 71 derece gördü maks.
yavaş yavaş oc çektim hepsini kaydettim ama 3.4 e geçince bi anda 10 derece civarı artması saçma geldi x3440 varmış sendede oc çektiysen voltaj ayarlarında felan yardımcı olabilir misin birde onu sorayım

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
yavaş yavaş oc çektim hepsini kaydettim ama 3.4 e geçince bi anda 10 derece civarı artması saçma geldi x3440 varmış sendede oc çektiysen voltaj ayarlarında felan yardımcı olabilir misin birde onu sorayım
Bende O.C yok anakartım yüzünden ama senin anakartın iyiymiş @Oguzrtx yardımcı olur.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bende O.C yok anakartım yüzünden ama senin anakartın iyiymiş @Oguzrtx yardımcı olur.
sonuçta xeon işlemcin var belki bilirsin biosta turbo boostu kapatmadan önce 3ghzyi geçemiyodum biosu sıfırlamam gerekiyorudu sürekli kapatınca böyle geçebildim normal mi yapmam gereken bir şey mi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
sonuçta xeon işlemcin var belki bilirsin biosta turbo boostu kapatmadan önce 3ghzyi geçemiyodum biosu sıfırlamam gerekiyorudu sürekli kapatınca böyle geçebildim normal mi yapmam gereken bir şey mi
Turbo Boost'u nasıl kapattın benim 2.5'u geçmiyor stok anakartım o.c olmuyor nasıl açıcam Turbo Boost ?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Turbo Boost'u nasıl kapattın benim 2.5'u geçmiyor stok anakartım o.c olmuyor nasıl açıcam Turbo Boost ?
frekans ayarlarının içinde multi thread gibi birçok ayarın paneli vardı orda turbo boostu kapat demişti bi arkadaş daha önceki konumda aklıma geldi yaptım onu yapınca 3.10 ghz çıktım önce işte 2 saate yakındır test ediyordum 3.4 de takıldım sıcaklıktan 75 ve üstü anormal diye biliyorum çünkü

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Oto voltajda ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın ne?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Oto voltajda ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın ne?
imzamdada var ga p55m ud2 bunu önerdiler oc açısından bana ama mofset soğutucu al dediler stabil bi ayar yakalarsam mofset soğutucu alıp üstüne çıkarım ama şuan ki durumda ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim işin ehli senmişsin galiba :D

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
imzamdada var ga p55m ud2 bunu önerdiler oc açısından bana ama mofset soğutucu al dediler stabil bi ayar yakalarsam mofset soğutucu alıp üstüne çıkarım ama şuan ki durumda ne yapabilirim yardımcı olursan sevinirim işin ehli senmişsin galiba :D
Yardım ederiz sıkıntı yok :) sizin hedefiniz nedir?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
MSI Gtx 960 var bende ekran kartı 2 hafta önce i3 2120 işlemcimi satıp xeona geçtim oc çekip verim almak için stabil bi ayar yakalasak yeter benim için gta 5 de felan arada sorun yaşatıyor çünkü

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
sormayı unutmuşum voltaj vermeden 3.4-3.3Ghz de en yüksek ayarlarda ortalama 50 60 fps arası alıyorum i3 2120 ile 60 alıyordum bu işlemci daha güçlü değil mi daha fazla almam gerek diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,321
Üyeler
164,475
Son üye
aloneadam
Top Bottom