Arda54_TR
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,347
yok ne kadar beklersen o kadar kar elde edersin anlamına geliyor bu atasözü hocam siz yanlış anladınızVakit nakittir işte, bi' an önce al demiş oluyorsun o zaman.
yok ne kadar beklersen o kadar kar elde edersin anlamına geliyor bu atasözü hocam siz yanlış anladınızVakit nakittir işte, bi' an önce al demiş oluyorsun o zaman.
.....yok ne kadar beklersen o kadar kar elde edersin anlamına geliyor bu atasözü hocam siz yanlış anladınız
ben yanlış biliyormuşum hocam afola.....
Vakit, nakittir - Vikisözlük
tr.wiktionary.org
Bunların hepsi şaka amaçlıydı ha, crazyengin bize laf atıyor diye düşünmeben yanlış biliyormuşum hocam afola
yok hocam lafı mı olur hayırlı forumlarBunların hepsi şaka amaçlıydı ha, crazyengin bize laf atıyor diye düşünme.
ASUS B550-E ile X570-E nerdeyse yakınlar. Fiyatları B450 Tomahawk Max civarına mı düşer?O kadar da demedik la. Fiyatları yakın olacağını söylemiş arkadaş da ondan dedim "iki örnek ver" diye.
Aynen. Dediğim gibi bazı B550 chipsetli modeller X570 chipsetli modellerinden daha iyi VRM'e sahipAsus B550-E ile X570-E nerdeyse yakınlar.
Hiiiç sanmıyorum. Aralarında retail olarak 60 $ falan var, genel olarak pahalılar yani. O kadar düşeceğini sanmıyorum.Fiyatları B450 Tomahawk Max civarına mı düşer?
X570 A-PRO alacağıma ya da MPG serisi alınacağına bunlar daha alternatif.Aynen. Dediğim gibi bazı B550 chipsetli modeller X570 chipsetli modellerinden daha iyi VRM'e sahip.
Hiiiç sanmıyorum. Aralarında retail olarak 60 $ falan var, genel olarak pahalılar yani. O kadar düşeceğini sanmıyorum.
MPG de iyi değil ki hocam. Balon direkt. Tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz bu arada?X570 A-PRO alacağıma ya da MPG serisi alınacağına bunlar daha alternatif.
MPG X570 serisi alacağıma B550 aynı fiyat bandındakileri kastettim ama MPG modeli olmayan.MPG de iyi değil ki hocam. Balon direkt. Tam olarak hangi modelden bahsediyorsunuz bu arada?
Hah tamam. MAG B550M MORTAR'ın VRM'leri MPG X570 GAMING PRO CARBON'dan daha iyiMPG X570 serisi alacağıma B550 aynı fiyat bandındakileri kastettim ama MPG modeli olmayan.
hocam X570 ACE mi MPG B550 gaming carbon mu ?Tam bir bilgim yok ama tahminimce B550M-A'nın VRM'leri X570-A PRO'nunkinden iyidir. B450-A PRO MAX'in bile VRM'leri X570-A PRO'nunkinden daha iyi.
MEG X570 ACE çok daha mantıklı bir seçenek.hocam X570 ACE mi MPG B550 gaming carbon mu ?