❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥X6 EL KONSOLU 843 TL🔥🔥🔥

Ne oynatıyor bu içine emülatör oyun falan kurulabiliyor mu sadece yüklü olanlar mı?

Aslında içinde NFS most Wanted ug gibi eski oyunları içeren konsol olsaydı alırıdım. Daha önce hiç kullanmadım

Hatalı bilgiden dolayı sildim

Son düzenleme:
Telefonunuz orta-üst seviyeyse emülatör programlarını kurup oynayın bence gerek yok bu el konsollarına para vermeye Bt gamepad i de bağlayın oynayın ne istiyorsanız

J
Telefonunuz orta-üst seviyeyse emülatör programlarını kurup oynayın bence gerek yok bu el konsollarına para vermeye Bt gamepad i de bağlayın oynayın ne istiyorsanız

katılıyorum, hatta telefonu konsola çeviren ps portal tarzı gamepad'ler var, telefon ortada duruyor sağ ve sol ellerle oynanabiliyor, güçlü cihaz olur ve ekranı da büyük olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

J

o sadece çantası

J

katılıyorum, hatta telefonu konsola çeviren ps portal tarzı gamepad'ler var, telefon ortada duruyor sağ ve sol ellerle oynanabiliyor, güçlü cihaz olur ve ekranı da büyük olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

J

o sadece çantası
ahahah eyvallah hocam düzenleyeyim :D

giriş seviye olsa bile ps2 ve ps vita emulatörü harici emulatörler çalışır psp mame gibi

Geri