X6 prodan iphone 13 e geçilirmi

Danteo

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
32000
selamlar üstadlar x6 pro kullanıyorum satın alalı 1 sene olacak nerdeyse ısınmaya bağlı ekranımda dokunmatik sorunları oluştu kenarlarda öneri üzerine almıştım cebimde yazın spotify açık alev alıyor cihaz. 32000 bütçem var iphone 13 alınır mı? önerilerinizi bekliyorum ☺️

Sıfır zorunluysa alınır. 2. El alırım diyorsan 14.

selamlar üstadlar x6 pro kullanıyorum satın alalı 1 sene olacak nerdeyse ısınmaya bağlı ekranımda dokunmatik sorunları oluştu kenarlarda öneri üzerine almıştım cebimde yazın spotify açık alev alıyor cihaz. 32000 bütçem var iphone 13 alınır mı? önerilerinizi bekliyorum ☺️
Direnç kaydı varmı cihazda?

tr cihazı hocam garanti ye göndericem kardeşime vericem büyük ihtimalle 30 gün falan sürüyor ya
Bence sizin cihazda bir problem var. Yazın cihazların ısınması normal ama alev alacak seviyede olması bence bir sorunun göstergesi.

0 Zorunlu değilse 14 al derim 13 kullanıyorum severekte kullanıyorum ancak yeni model her zaman daha iyidir kafadan 1 sene daha fazla güncelleme :)

Sıfır zorunluysa alınır. 2. El alırım diyorsan 14.
sıfır hocam teşşekürler öneriniz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

0 Zorunlu değilse 14 al derim 13 kullanıyorum severekte kullanıyorum ancak yeni model her zaman daha iyidir kafadan 1 sene daha fazla güncelleme :)
cihaz ufak tefek uygulamalarda ısınıyormu x6 pro malum sorunlu benim 😅

Bence sizin cihazda bir problem var. Yazın cihazların ısınması normal ama alev alacak seviyede olması bence bir sorunun göstergesi.
elimi acıtacak şekilde ısınıyor bazen zaten ekranın aşağı sol kenarı dokunmatik tutukluluk yapıyor 😅

Son düzenleme:
sıfır hocam teşşekürler öneriniz için

cihaz ufak tefek uygulamalarda ısınıyormu x6 pro malum sorunlu benim 😅

elimi acıtacak şekilde ısınıyor bazen zaten ekranın aşağı sol kenarı dokunmatik tutukluluk yapıyor 😅
Sizin cihazın yazılımındada problem olabilir bu arada. Bence bir rom atmayı deneyin cihaza, belki ısınma sorunuzu çözer.

13 ile 14 arasın8da neredeyse fark yok. değmez
2 GB fazla Ram (%50), daha büyük ana kamera sensörü (13'de 12 Pro Max kamera senörü, 14'de 13 Pro Max kamera sensörü var), en az 1 yıl daha fazla güncelleme alacak, ön kamerada oto focus var, GPU da 1 çekirdek daha fazla. Sadece 1 yıl fazladan güncelleme alacak olma ihtimali bile yeter.

2 GB fazla Ram, daha büyük ana kamera sensörü (13'de 12 Pro Max kamera senörü, 14'de 13 Pro Max kamera sensörü var), en az 1 yıl daha fazla güncelleme alacak, ön kamerada oto focus var, GPU da 1 çekirdek daha fazla. Sadece 1 yıl fazladan güncelleme alacak olma ihtimali bile yeter.
fiyatına değecek özellik değil bunlar

sıfır 13 yerine 2. el 14 aldığında fiyat farkı olmuyor. Ben de 14 alırsa 2. el alsın dedim zaten.
valla 60 hz olup üstüne o kadar para vermek bana saçma geliyor. 1. el S24 Fan Edition daha mantıklı

Geri