X6 prodan iphone 13 e geçilirmi

valla 60 hz olup üstüne o kadar para vermek bana saçma geliyor. 1. el S24 Fan Edition daha mantıklı
şu 60 hz kadar balon bi muhabbet yok arayüz akıcılığı olarak iphone daha akıcı karşılaştırmadığın sürece deli gibi 120 hz aramıyorsun.
İlk alırken bende tereddütteydim ancak yukarıda dediğim gibi.

Bakış açısı. Ben paranın hakkı olarak kamera kalitesine bakıyorum. Kötü cilt tonları, başarısız renk tonları olunca 240Hz'de olsa almam. S22'yi bozuk olarak 3500 TL'ye alıp 1200 TL masraf ile yaptırdım, akşamları hoparlör vb şeyler için kullanıyorum. Foto çekiyorum gölgeler soluk, genel parlak kısımları dengeliyor ama detaylara dokunmuyor (örnek olarak oda içerisinden pencereyi ve dolabı kadraja aldığım fotoğrafta dışarıyı dengeliyor ama dolaptaki parlamaya neredeyse dokunmuyor), video performansı aşırı keskin geliyor. Kimisi de ekrana öncelik veriyor, bir şey diyemem.
hocam sizide yoruyorum max 42 k ya cikabiliyorum alisveris kredisi ile o da 😅
16 e de cazip geldi "güncellik" konusunda

şu 60 hz kadar balon bi muhabbet yok arayüz akıcılığı olarak iphone daha akıcı karşılaştırmadığın sürece deli gibi 120 hz aramıyorsun.
İlk alırken bende tereddütteydim ancak yukarıda dediğim gibi.
balon olay falan değil. ben alışamadım

hocam sizide yoruyorum max 42 k ya cikabiliyorum alisveris kredisi ile o da 😅
16 e de cazip geldi "güncellik" konusunda
16e direkt alma zaten 16e alacağına s25 al 60hz ile 120hz kör insan bile anlar o farkı diye düşünüyorum 2. el 14 alınabilir kafadan 1 yıl daha ama sıfır 25 varken 2. el 14 biraz saçma olur tabii.

60hz olayı kesinlikle balon falan değil. Evet 60hz e bir süre sonra alışıyorsun ama 120hz de bir iş yaparken sayfalar kaydırırkenki sana verdiği hız acayip önemli bence. 120hz telefonu kullanma hızını önemli ölçüde artıyor demek istediğim.

balon olay falan değil. ben alışamadım
İphonelerde balon olay elimde 60 hz androidde var Redmi Note 10S, 90 hz Tecnonun Pova 4 modelide var 60 hz İphone 13 var aralarında en akıcı arayüze en rahat gözüken arayüze sahip telefon iphone bu diğer 60 ve 90 hz androidlerden daha akıcı geliyor iphone.
Soru 60 hz iphone vs 120 hz iphone ve android olsaydı tabi işler değişirdi

İphonelerde balon olay elimde 60 hz androidde var Redmi Note 10S, 90 hz Tecnonun Pova 4 modelide var 60 hz İphone 13 var aralarında en akıcı arayüze en rahat gözüken arayüze sahip telefon iphone bu diğer 60 ve 90 hz androidlerden daha akıcı geliyor iphone.
Tabii iPhone daha akici gelir. Tecno dediginiz telefon islemciden kaynakli olarak 30 FPS zor veriyor ana menude. Bu cihazlar iPhone 13 ile kiyaslanmamali.

sebebi işletim sistemi. iOS MIUI ve HyperOS'ten çok daha akıcı ama One UI yanında bana göre iOS bir hiç olduğu için farkı hisettiriyor

Tabii iPhone daha akici gelir. Tecno dediginiz telefon islemciden kaynakli olarak 30 FPS zor veriyor ana menude. Bu cihazlar iPhone 13 ile kiyaslanmamali.
S23Fe-S24Fe ilede kıyaslayabilirim yakından bildiğim elime geçmiş telefonlar özellikle s23feyi çok kullandım
performans konusunda lafım yok ancak 120 hzyi açınca telefon sağlam şarj yiyor o yüzden 60 hzde kullandım 60 hz iphone 60 hz samsungdan daha akıcı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sebebi işletim sistemi. iOS MIUI ve HyperOS'ten çok daha akıcı ama One UI yanında bana göre iOS bir hiç olduğu için farkı hisettiriyor
Fikrine saygı duyarım.

Elinizdeki android modelleri orta seviye oldugu için animasyonları tam değil üst seviye cihazlardaki animasyon pürüssüzlüğü vb yok hatta bazen direkt animasyon yok uygulamayı kapatıyosnuz yok oluyor gidiyor oyle cünkü işlemcileri aşırı giriş seviye iphone 7-8 seviyesi falan belki o kadar bile değiller Android' in daha ağır oldugunu düşünürsek ki yine bu cihazlar giriş-orta giriş seviye oldugu için hiç önem verilmiyor iphonelar ise sadece amiral gemisi oldukları için üzerinde calısıyorlar dogal olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,123
Üyeler
183,530
Son üye
ahmetenes55
Geri