A axnTR 80+ Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Emirhan Ğ 13 Mayıs 2021 #1 arkadaşlar merhaba xatab veya fitgirlin kendi orijinal sitelerini atabilir misiniz internete xatab yazdığımda tasarımları çok benzeyen siteler çıkıyor karşıma anlayamadım
arkadaşlar merhaba xatab veya fitgirlin kendi orijinal sitelerini atabilir misiniz internete xatab yazdığımda tasarımları çok benzeyen siteler çıkıyor karşıma anlayamadım
Eren Eser 80+ Bronze Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1,841 Dahası Reaksiyon skoru 1,309 İsim Eren Eser Instagram www.instagram.com/_ereneser_ 13 Mayıs 2021 #2 Korsan yasak
K KreXieG 80+ Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 149 Dahası Reaksiyon skoru 32 İsim Kayra Orhan 17 Kasım 2022 #3 eğer bilen varsa banada özelden atabilirmi fitgirli biliyorum ama xatabada iyi diyorlar bilen varsa özelden atarsa sevinirim. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2022 Eren Eser yazmış: Korsan yasak Devamı için tıklayın... biz zaten şu siteden oyun indirsek güvenilirmidir demiyoruz eğer virüs var ise olan bize olacak zaten
eğer bilen varsa banada özelden atabilirmi fitgirli biliyorum ama xatabada iyi diyorlar bilen varsa özelden atarsa sevinirim. Mesaj otomatik birleştirildi: 17 Kasım 2022 Eren Eser yazmış: Korsan yasak Devamı için tıklayın... biz zaten şu siteden oyun indirsek güvenilirmidir demiyoruz eğer virüs var ise olan bize olacak zaten