- Reaksiyon skoru
 - 10,744

- Konu Sahibi Konu Sahibi

Yani keşke olsaydı GoW 3God of War 3 sanan ben.![]()
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Yok mu daha oyun, dark souls serisini indirmeyi planlıyorum.

Yani keşke olsaydı GoW 3God of War 3 sanan ben.![]()
Uzay istasyonunda geçiyo güzel bi oyun traillerine bakarsanız zaten seversinizGoW 3?gta 5 ve 4 var diğer oyunlara bakabilirim.
Crysis 3 var 2 ya da 1 e bakabilirim. Hiç bilmiyorum nasıl bir oy
Şimdi aklıma geldi, bne birkaç videoda duydum o oyunu ama o oyuna kötü demişlerdi genellikleUzay istasyonunda geçiyo güzel bi oyun traillerine bakarsanız zaten seversiniz
rdrDaha çok Xbox oyunu oynamak için Ps5 i yazdan 3 ya da 6 ay sonra almaya karar verdim. Şu an belirli bütçem yok oyun önerilinizi bekliyorum büyük bir ihtimal CoD Mw 1 ve 2 yi alıcam, varsa mafia 1 ya da mafia 2 yi alıcam. Siz ne önerirsiniz?
Dostum ben rdr 1 oynuyorum şu an onun dlc sini indircem
Benim de aklıma yattı indirebilirimrise of the tomb raider![]()
forza horizon 1-2-fast and furious olabilir o zaman. halo serisine bakabilirsin. gta 4-5 oynayabilirsin. son önerim alan wake.Dostum ben rdr 1 oynuyorum şu an onun dlc sini indircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim de aklıma yattı indirebilirim
.
Teşekkür ederim. Oyunları crack indircem de bu oyunlardan harhangi biri intenretli mi?forza horizon 1-2-fast and furious olabilir o zaman. halo serisine bakabilirsin. gta 4-5 oynayabilirsin. son önerim alan wake.
crackli hakkında en ufak bir bilgim yok malesef.Teşekkür ederim. Oyunları crack indircem de bu oyunlardan harhangi biri intenretli mi?
Oyunlar İnternetili mi? Eğer İnterneti değilse sıkıntı çıkmaz.crackli hakkında en ufak bir bilgim yok malesef.
online kısımları da var offline kısımları da var. o yüzden nasıl olur ne olur bilmiyorum.Oyunlar İnternetili mi? Eğer İnterneti değilse sıkıntı çıkmaz.
Tamam ya. Ben sadece offline yani hikaye kısmını oynıcam.online kısımları da var offline kısımları da var. o yüzden nasıl olur ne olur bilmiyorum.