SametB24 80+ Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 15 Ağustos 2020 #1 Xbox 360 wireless controller almayı planlıyorum. Bu controlcuyu aldığım zaman nasıl pcye bağlıyacağım?
Xbox 360 wireless controller almayı planlıyorum. Bu controlcuyu aldığım zaman nasıl pcye bağlıyacağım?
terebayt 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 7,070 Reaksiyon skoru 4,518 15 Ağustos 2020 #2 Orjinal ise USB alıcısını takınca görecektir ve alternatif olarak bunu öneririm ben kullanıyorum ve aşırı memnunum. Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr
Orjinal ise USB alıcısını takınca görecektir ve alternatif olarak bunu öneririm ben kullanıyorum ve aşırı memnunum. Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad | Monster Notebook Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile oyun dünyasına farklı bir açıdan bakın! Kablosuz Gamepad'in ergonomik tasarımıyla ipleri elinize alın! www.monsternotebook.com.tr