%90ında yok xbox kodu, çıkarıyorlar kenarındanMerhabalar arkadaşlar itopya'dan 9.nesil xbox kolu aldım. İçinden pil çıktı ama 15günlük gamepass kodu çıkmadı. İçime bir kurt düştü. Sizce 15günlük gamepass kodu çıkmasa da orijinal midir?
nası la 15 günlük gamepass mi çıkıyor 3-4 ay önce amazondan aldım çıkmadı içinden%90ında yok xbox kodu, çıkarıyorlar kenarından
Evet ama dediğim gibi kodların %90ını alıyorlar satan firmalar vsnası la 15 günlük gamepass mi çıkıyor 3-4 amazondan aldım çıkmadı içinden
yani kola 1400 lira verdim gamepasse de veririm 30-40 lira da bu düpedüz dolandırıcılık milllet öyle az çok demeden yolunu buluyor kekwEvet ama dediğim gibi kodların %90ını alıyorlar satan firmalar vs
15 gün veriyorlar zaten koklatmak için :')yani kola 1400 lira verdim gamepasse de veririm 30-40 lira da bu düpedüz dolandırıcılık milllet öyle az çok demeden yolunu buluyor kekw
konudan bağımsız fotoda ki sensen kollar ayı gibi iyisin iyi15 gün veriyorlar zaten koklatmak için :')
Evet benim hocam, tşk ederimkonudan bağımsız fotoda ki sensen kollar ayı gibi iyisin iyi
napalım bizde birkaç aydır yapıoz işteEvet benim hocam, tşk ederim
Teşekkür ederim. Bu kolda titreşim var mı? Daha deneyemedim ben.%90ında yok xbox kodu, çıkarıyorlar kenarından
Çok teşekkür ederim.Evet var hocam