Neler Yeni

XBOX 9.nesil controllerdeki bu değerler normal mı yoksa ürün ayıplı mı?

Xbox 9. nesil Analog değerleri ve Göçmesi

• Oy kullanan toplam üye
    8
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan gokdemır
2 gün önce sıfır xbox 9.nesil gamepad satın aldım. Ürünün bozuk olduğunu düşünüp konu da açmıştım. Bazıları ürün bozuk değil bunlar normal dedi. Gamepad tester da yaptığım kontrollerde analoglar tam sıfırda durmuyor. hareket ettirip bıraktıkça farklı değerler çıkıyor. Sürekli 0.02134 gibi sabit değer yerine 0.04 0.05 gibi farklı değerler çıkıyor. Analoglara basınca içine göçüyor. tık tık çıkmıyor yukarı. Logitech f710 gamepadım de var onda bile böyle göçme sorunu olmadığı için bu ürünün ayıplı oldugunu düşünüyordum. Tüm 9.nesil xbox kollarında olan bişey mi yoksa ayıplı ürün mü. Anketi sadece 9. nesil xbox koluna sahip ve bilgisi olanlar cevaplarsa iyi olur.

Videosu ektedir:

Ekler

• 1.png
    1.png
    9.4 KB · Hit: 44
  • 2.png
    2.png
    9.8 KB · Hit: 41
  • 3.png
    3.png
    9.6 KB · Hit: 47

ahmetbirs

80+ Bronze
Paylaştığım videodaki analog göçmesi normal mi peki
cüş ben videoya bakmadım analog degerlerine baktım ürün ayıplı acil yolla degişim iste ben analog degerleri ıcın normal dedım bu normal degıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

analoglar saglam degerler normal yani ama analog tuşları bozuk yada tuş koymayı unutmuşlar :D

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
İshak Çakır
Aynı kontrolcüden kullanıyorum analogların basınca içine çökmesi gibi br durum yok. Ürün direkt ayıplı.

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mert
Normal değil içine kalıcı göçmemesi lazım sünger gibi elini çektikten sonra otomatik çıkması lazım yukarı

ahmetbirs

80+ Bronze
aldıgın yere iade de verebilirsin nereden aldın bilmiyorum mıcrosoft garantiye de yollayabilirsin bence mıcrosofot garantisi iade işleminden daha hızlı ürününü alır ve tamir yok onlarda gdirek yeni ürün yolluyorlar muhtelelen amazondan vs almadıysan bu işlemi cok daha hızlı gercekleştirir xbox garantisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan gokdemır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aldıgın yere iade de verebilirsin nereden aldın bilmiyorum mıcrosoft garantiye de yollayabilirsin bence mıcrosofot garantisi iade işleminden daha hızlı ürününü alır ve tamir yok onlarda gdirek yeni ürün yolluyorlar muhtelelen amazondan vs almadıysan bu işlemi cok daha hızlı gercekleştirir xbox garantisi
İtopyadan satın almıştım. Bana microsoft ile görüşün dediler. 2 gündür araştırıyorum şu formu buldum:
bu formu doldurdum değişim olur heralde. Dün garanti başvuruşu yapmıştım ama onarım içinmiş heralde. onu şimdi iptal edip bu formu doldurdum.

ahmetbirs

80+ Bronze
İtopyadan satın almıştım. Bana microsoft ile görüşün dediler. 2 gündür araştırıyorum şu formu buldum:
bu formu doldurdum değişim olur heralde. Dün garanti başvuruşu yapmıştım ama onarım içinmiş heralde. onu şimdi iptal edip bu formu doldurdum.
youtube de xbox garanti falan yaz anlatan arkadaşlar var formu olduruyorsun sana ups kargo numarası veriyor ups sitesinden o kargo no ile ücretsiz kargo cagırcaksın ürünü evinden alacaklar ben yaptım 3 gün sürdü ürün gitti kontrol ettiler 3 gün sonunda mail geldi farklı renk istersen ellerinden varsa mailden sana iletiyorlar sen şu renk diyorsun o rengi yolluyorlar hızlılar baya tamir yok xbox da hep 0 ile degişim bozuk ürününü yollarken orginal kutusu ile degıl farklı bir karton kutu ile yolla zaten uyarılarda sana soyleyecek ama aklında bulunsun aklına bişi takılırsa yaz bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan gokdemır
youtube de xbox garanti falan yaz anlatan arkadaşlar var formu olduruyorsun sana ups kargo numarası veriyor ups sitesinden o kargo no ile ücretsiz kargo cagırcaksın ürünü evinden alacaklar ben yaptım 3 gün sürdü ürün gitti kontrol ettiler 3 gün sonunda mail geldi farklı renk istersen ellerinden varsa mailden sana iletiyorlar sen şu renk diyorsun o rengi yolluyorlar hızlılar baya tamir yok xbox da hep 0 ile degişim bozuk ürününü yollarken orginal kutusu ile degıl farklı bir karton kutu ile yolla zaten uyarılarda sana soyleyecek ama aklında bulunsun aklına bişi takılırsa yaz bana
Tekrar sipariş oluşturdum ve mail geldi. 5 tane adım var. 4. adımda paketlemenin nasıl olacağı yazıyor.
Cihazınızı balonlu naylonla sarın ve cihazı kutuya yerleştirin, kutuyu ambalaj bandı ile kapatın şeklinde. Bunları kendim kutup alıp mı yapmalıyım yoksa kurye kutu getirir mi? Hocam bir de 5.adımda upsden sipariş oluşturun diyor. Ups sitesinden nasıl randevu alabilirim ?

ahmetbirs

80+ Bronze
Tekrar sipariş oluşturdum ve mail geldi. 5 tane adım var. 4. adımda paketlemenin nasıl olacağı yazıyor.
Cihazınızı balonlu naylonla sarın ve cihazı kutuya yerleştirin, kutuyu ambalaj bandı ile kapatın şeklinde. Bunları kendim kutup alıp mı yapmalıyım yoksa kurye kutu getirir mi? Hocam bir de 5.adımda upsden sipariş oluşturun diyor. Ups sitesinden nasıl randevu alabilirim ?
kutulama sana ait ups sitesine girince kurye cagır secenegi var

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Hasan gokdemır
kutulama sana ait ups sitesine girince kurye cagır secenegi var
Hocam paketleme çok önemli mi. Evde balonlu naylon yok. Streç filmi ve beyaz poşet gibi bişey var . onlarla iyice sarsıp paketlesem olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,783
Üyeler
167,551
Son üye
bywick33
Top Bottom