Peki arada çok fark varmı titreşim vs his olarak pc kullandığın 9. nesil gameden memnunmusun istediğin kadar yoksa dualsense i özlüyomusunPc de dualsene'den maksimum verim alamazsın. Xbox gamepad 9.nesil pc için alınabilecek en iyisi zaten .
Dualsense Ps5 kullanmış ve hayran kalmıştım.
Ps5 satıp Pc yükselttim 9. nesil gamepad aldım.
Ps5 dualsense her oyunu desteklemiyor desteklediği oyunlarda da hayran bırakıyor.Peki arada çok fark varmı titreşim vs his olarak pc kullandığın 9. nesil gameden memnunmusun istediğin kadar yoksa dualsense i özlüyomusun
Aslında uyumluluk sorunları vs çözüldü diyolar arada kaldım ben peki sen pcde dualsens denedin miPs5 dualsense her oyunu desteklemiyor desteklediği oyunlarda da hayran bırakıyor.
Dualsense özlüyorum ama uyumluluk benim için daha önemli olduğu için almam sahsen Pc için.
Araştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyor.Aslında uyumluluk sorunları vs çözüldü diyolar arada kaldım ben peki sen pcde dualsens denedin mi
Kesinlikle 9. Nesil. Dualsenseten geçtim ben çok fazla bağlantı hatası yaşıyordum. 3. Parti yazılımlarla kullanabiliyordum. 9. Nesil direkt tak çalıştır.Arkadaşlar şuan 9. nesil game pad sipariş verdim aklım dualsense te kaldı sizce iptal edip dualsense mi almalıyım yoksa doğru tercih mi yaptım
raştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyo
Cevapların için teşekkür ederim bişeydaha sorucam yanında tp link usb adaptörde aldım kablosuz bağlantıda oyunlarda titreşim sorunu oluyor mu titreşim için illaki kablo bağlantısına gerek varmı 9.nesil game pad için diyorumAraştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyor.
Daha önce 8. nesil gamepad kullandığım için bulaşmadım hiç rahatlığını biliyorum .
anladım doğru olanı sipariş vermişim ozamanKesinlikle 9. Nesil. Dualsenseten geçtim ben çok fazla bağlantı hatası yaşıyordum. 3. Parti yazılımlarla kullanabiliyordum. 9. Nesil direkt tak çalıştır.
Tavsiye edilen budur genelde bende kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Kabloya gerek yok.Cevapların için teşekkür ederim bişeydaha sorucam yanında tp link usb adaptörde aldım kablosuz bağlantıda oyunlarda titreşim sorunu oluyor mu titreşim için illaki kablo bağlantısına gerek varmı 9.nesil game pad için diyorum
Normalde kablosuz kullanımda titreşim olmuyor deniyordu ama titreşim oluyor. Ben de tp link ub500 ile kullanıyorum.Cevapların için teşekkür ederim bişeydaha sorucam yanında tp link usb adaptörde aldım kablosuz bağlantıda oyunlarda titreşim sorunu oluyor mu titreşim için illaki kablo bağlantısına gerek varmı 9.nesil game pad için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım doğru olanı sipariş vermişim ozaman
bende aynısından aldımTavsiye edilen budur genelde bende kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Kabloya gerek yok.
Bende tp link ub500 aldım yanında titreşiminden memnunmusunNormalde kablosuz kullanımda titreşim olmuyor deniyordu ama titreşim oluyor. Ben de tp link ub500 ile kullanıyorum.
Hayırlı olsun . Tek sıkıntısı pil. Onun içinde bunu tavsiye ederim. https://www.amazon.com.tr/Microsoft...d=1683828537&sprefix=xbox+sarj,aps,152&sr=8-1bende aynısından aldım