Neler Yeni

Xbox 9. nesil game pad mi dualsense mi

Neco112

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Necati bozyiğit
Arkadaşlar şuan 9. nesil game pad sipariş verdim aklım dualsense te kaldı sizce iptal edip dualsense mi almalıyım yoksa doğru tercih mi yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Özgür Karagöz
Pc de dualsene'den maksimum verim alamazsın. Xbox gamepad 9.nesil pc için alınabilecek en iyisi zaten .
Dualsense Ps5 kullanmış ve hayran kalmıştım.
Ps5 satıp Pc yükselttim 9. nesil gamepad aldım.

Neco112

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Necati bozyiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de dualsene'den maksimum verim alamazsın. Xbox gamepad 9.nesil pc için alınabilecek en iyisi zaten .
Dualsense Ps5 kullanmış ve hayran kalmıştım.
Ps5 satıp Pc yükselttim 9. nesil gamepad aldım.
Peki arada çok fark varmı titreşim vs his olarak pc kullandığın 9. nesil gameden memnunmusun istediğin kadar yoksa dualsense i özlüyomusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Özgür Karagöz
Peki arada çok fark varmı titreşim vs his olarak pc kullandığın 9. nesil gameden memnunmusun istediğin kadar yoksa dualsense i özlüyomusun
Ps5 dualsense her oyunu desteklemiyor desteklediği oyunlarda da hayran bırakıyor.
Dualsense özlüyorum ama uyumluluk benim için daha önemli olduğu için almam sahsen Pc için.

Neco112

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Necati bozyiğit
Ps5 dualsense her oyunu desteklemiyor desteklediği oyunlarda da hayran bırakıyor.
Dualsense özlüyorum ama uyumluluk benim için daha önemli olduğu için almam sahsen Pc için.
Aslında uyumluluk sorunları vs çözüldü diyolar arada kaldım ben :D peki sen pcde dualsens denedin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Özgür Karagöz
Aslında uyumluluk sorunları vs çözüldü diyolar arada kaldım ben :D peki sen pcde dualsens denedin mi
Araştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyor.
Daha önce 8. nesil gamepad kullandığım için bulaşmadım hiç rahatlığını biliyorum .

Cihangir

80+ Gold
ps de kullanacaksan 9. nesil gamepad daha iyi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,070
İsim
yusuf ecer
Arkadaşlar şuan 9. nesil game pad sipariş verdim aklım dualsense te kaldı sizce iptal edip dualsense mi almalıyım yoksa doğru tercih mi yaptım
Kesinlikle 9. Nesil. Dualsenseten geçtim ben çok fazla bağlantı hatası yaşıyordum. 3. Parti yazılımlarla kullanabiliyordum. 9. Nesil direkt tak çalıştır.

Neco112

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Necati bozyiğit
raştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyo
Araştırdım, 3. part program indirip oyunlara göre tetik ayarlaman gerekiyor.
Daha önce 8. nesil gamepad kullandığım için bulaşmadım hiç rahatlığını biliyorum .
Cevapların için teşekkür ederim bişeydaha sorucam yanında tp link usb adaptörde aldım kablosuz bağlantıda oyunlarda titreşim sorunu oluyor mu titreşim için illaki kablo bağlantısına gerek varmı 9.nesil game pad için diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle 9. Nesil. Dualsenseten geçtim ben çok fazla bağlantı hatası yaşıyordum. 3. Parti yazılımlarla kullanabiliyordum. 9. Nesil direkt tak çalıştır.
anladım doğru olanı sipariş vermişim ozaman :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Özgür Karagöz
Cevapların için teşekkür ederim bişeydaha sorucam yanında tp link usb adaptörde aldım kablosuz bağlantıda oyunlarda titreşim sorunu oluyor mu titreşim için illaki kablo bağlantısına gerek varmı 9.nesil game pad için diyorum
Tavsiye edilen budur genelde bende kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Kabloya gerek yok.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,070
İsim
yusuf ecer

anladım doğru olanı sipariş vermişim ozaman :)
Normalde kablosuz kullanımda titreşim olmuyor deniyordu ama titreşim oluyor. Ben de tp link ub500 ile kullanıyorum.

Neco112

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Necati bozyiğit
bende aynısından aldım

Normalde kablosuz kullanımda titreşim olmuyor deniyordu ama titreşim oluyor. Ben de tp link ub500 ile kullanıyorum.
Bende tp link ub500 aldım yanında titreşiminden memnunmusun

Top Bottom