Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Gamepad alınır mı?

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Merhaba
Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyorum her ay max 5-6 saat falan kullanırım 650-720tl civarında fiyatı alamya değer mi?

NOT: Bilgisayar için.

Son düzenleme:

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Merhaba
Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyorum her ay max 5-6 saat falan kullanırım 650-720tl civarında fiyatı alamya değer mi?
xbox kolları bana çok şık geliyor ama pil ile çalışıyorlar bir pilleri şarj edebileceğin bir pil şarj aleti alman gerekiyor yada sürekli pil alman gerekiyor,onun dışında fiyatı pahalı geldi Konsolunuza 2. Gamepad olarakmı almak istiyorsunuz ?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben kullanıyorum 8. Nesil harika çok memnunum ele oturması tuş hissiyatları cidden çok güzel.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xbox kolları bana çok şık geliyor ama pil ile çalışıyorlar bir pilleri şarj edebileceğin bir pil şarj aleti alman gerekiyor yada sürekli pil alman gerekiyor,onun dışında fiyatı pahalı geldi Konsolunuza 2. Gamepad olarakmı almak istiyorsunuz ?
Hayır bilgisayar için pil problem olacağını sanmıyorum ama ileriki zamanlarda şarj kiti alacağım eğer kol alırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum 8. Nesil harika çok memnunum ele oturması tuş hissiyatları cidden çok güzel.
Bilgisayarda mı ?

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Hayır bilgisayar için pil problem olacağını sanmıyorum ama ileriki zamanlarda şarj kiti alacağım eğer kol alırsam

Bilgisayarda mı ?
Alabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 tl fazla,biraz daha koy dualsense al .d

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Alabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 TL fazla,biraz daha koy dualsense al .d
dualsense bilgisayarda problemli diyorlar

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 TL fazla,biraz daha koy dualsense al .d
Hocam ps kolları için ek uygulamalar gerekiyor xbox gibi tak çalıştır mantığı yok.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
dualsense bilgisayarda problemli diyorlar
evet,beğendiysen 9. nesili alabilirsin arkadaşın dediği gibi tuşlar hissiyat ele oturuş mükemmel tavsiye ederim.

Hocam ps kolları için ek uygulamalar gerekiyor xbox gibi tak çalıştır mantığı yok.
biliyorum hocam ironi olsun diye söylemiştim,ama pahalı.

ayrıca ürün kaliteli düzgün kullanımda senelerce götürebilir.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
evet,beğendiysen 9. nesili alabilirsin arkadaşın dediği gibi tuşlar hissiyat ele oturuş mükemmel tavsiye ederim.

biliyorum hocam ironi olsun diye söylemiştim,ama pahalı.
evet pahalı, bilemiyorum ben pes, fifa, forza falan oynamak için alacağım ya da biraz daha bekleyip g29 alabilirim fakat bu sefer pes fifa oynayamam klavye ile oynarken zevkli olmuyor açıkçası

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
evet pahalı bilemiyorum ben pes fifa forza falan oynamak için alacağım ya da biraz daha bekleyip g29 alabilirim fakat u sefer pes fifa oynayamam klavyedende zevkli olmuyor açıkçası
hocam g29 bu zamanda çok pahalı ayrıca Forzada pek keyifli olmuyor,ETS neyse orda keyifli tır kullanıyorsun ama bir yarış oyununda baya hassas bir direksiyonla oynamak işgence oluyor,ben kol almanızı tavsiye ederim xbox one s im var hem kol kaliteli hemde forzada alışınca çok keyifli oluyor,Fifa ve Pes de çok iyi bana dualshock dan çok daha rahat geliyor,senelercede kullanabiliyorsun almanı tavsiye ederim.

En İyi Cevap
3
Merhabalar Xbox gamepadi kesinlikle alınır. Ben de almak istiyoruidum bilgisayarda gamepass ile oynamak için ama bütçem yetmeyince. Uzun araştırmalar sonucu Gamesir T4 Pro aldım yurtdışından. Xbox kolundan pekte aşşağı kalır yanı yok hatta bağlantı olarak çok daha dolu bir cihaz tavsiye ederim.

Luci_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
hocam g29 bu zamanda çok pahalı ayrıca Forzada pek keyifli olmuyor,ETS neyse orda keyifli tır kullanıyorsun ama bir yarış oyununda baya hassas bir direksiyonla oynamak işgence oluyor,ben kol almanızı tavsiye ederim xbox one s im var hem kol kaliteli hemde forzada alışınca çok keyifli oluyor,Fifa ve Pes de çok iyi bana dualshock dan çok daha rahat geliyor,senelercede kullanabiliyorsun almanı tavsiye ederim.
Almak istiyorum fakat 650tl bir yandan 700tl ye microsoft Türkiye garantilisi var hangisi almam gerektiğine karar veremedim ama ikiside pahalı :)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Almak istiyorum fakat 650tl bir yandan 700tl ye microsoft Türkiye garantilisi var hangisi almam gerektiğine karar veremedim ama ikiside pahalı :)
evet dediğim gibi pahalı kaçıyor seçim size kalıyor efendim daha düşük bütçelere kollarda var aynı hissiyatı vereceğini sanmıyorum alanının en kaliteli gamepadleri olarak düşünebilirsin 9. nesil.

Top Bottom