Xbox 9. Nesil Gamepad alınır mı?

evet dediğim gibi pahalı kaçıyor seçim size kalıyor efendim daha düşük bütçelere kollarda var aynı hissiyatı vereceğini sanmıyorum alanının en kaliteli gamepadleri olarak düşünebilirsin 9. nesil.
Sizce ithalatçı garantili mi daha iyi olur microsoft Tr garantili mi?

Sizce ithalatçı garantili mi daha iyi olur microsoft Tr garantili mi?
İthalatçı sanırsam satan yani ithal eden kişinin garantisi,diğeri Microsoft'un garantisi,yani tabii ki Microsoft'un garantisi daha mantıklı olucaktır herhangi bir sorunda rahatça muhattab olabilirsin,değişimde yapıyorlar İthalatçı için aynısını söylüyemiyeceğim ulaşmak sıkıntı olabilir biraz risk olur.

İthalatçı sanırsam satan yani ithal eden kişinin garantisi,diğeri Microsoft'un garantisi,yani tabii ki Microsoft'un garantisi daha mantıklı olucaktır herhangi bir sorunda rahatça muhattab olabilirsin,değişimde yapıyorlar İthalatçı için aynısını söylüyemiyeceğim ulaşmak sıkıntı olabilir biraz risk olur.
Hepsiburada microsoft yetkili satıcısı olduğu söylenmiş almak istersem buradan mı aliyim

Kullanıyorum sorunuz varsa alabilirim.

Discord kullanıyorsanız oradan iletişime geçelim daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O %8 indirim hep oluyor sanırım
Dc veriyim ama akşam müsait olabilirim. Buradan sorunuz varsa yanıtlıyım?
Bu arada ben Tr garantili kullanırken arkadaşım ithalatçı garantili aldı 2 hafta önce onu kullanıyor.

yani evet ama indirim indirimdir değilmi ? 😅
TEB karta 50 tl indirim varmış ama TEB kartım yok :(

Dc veriyim ama akşam müsait olabilirim. Buradan sorunuz varsa yanıtlıyım?
Hangi platformda kullanıyorsunuz?
Genel olarak memnun musunuz?
Kaç paraya ve ne zaman almıştınız?
Her hangi bir oyunda problem var mı?
Bir sorun var mı takıldığınız?
Almaya değer mi?

TEB karta 50 TL indirim varmış ama TEB kartım yok :(

Hangi platformda kullanıyorsunuz?
Genel olarak memnun musunuz?
Kaç paraya ve ne zaman almıştınız?
Her hangi bir oyunda problem var mı?
Bir sorun var mı takıldığınız?
Almaya değer mi?
1-Pc de genelde Forza ve MFS'de oynadım. Steam üzerinden ise Rocket League oynadım sorunsuz çalıştı.
2- Ergonomik olarak Xbox çok daha rahat geliyor. Daha önce 8. nesil kullanıyordum.
3-Xbox series s ile birlikte geldi.
4- Fifa da menü bugu var arkadaşımda da var kol devamlı menüde en sağa gidiyor. İnternetten baktık herkes de varmış. Kablo takınca düzeliyor.
5- Valla aynı zamanda 150tl lik replika ps4 kolu var aralarında dağlar var. Ne bağlantısı kopuyor ne de çalışmada sorun oluyor. Çok hafif.

1-Pc de genelde Forza ve MFS'de oynadım. Steam üzerinden ise Rocket League oynadım sorunsuz çalıştı.
2- Ergonomik olarak Xbox çok daha rahat geliyor. Daha önce 8. nesil kullanıyordum.
3-Xbox series s ile birlikte geldi.
4- Fifa da menü bugu var arkadaşımda da var kol devamlı menüde en sağa gidiyor. İnternetten baktık herkes de varmış. Kablo takınca düzeliyor.
5- Valla aynı zamanda 150tl lik replika ps4 kolu var aralarında dağlar var. Ne bağlantısı kopuyor ne de çalışmada sorun oluyor. Çok hafif.
Ben pc için alacağım önerir misiniz?

Ben pc için alacağım önerir misiniz?
Pc için ise öneririm zaten windows uyumlu. Pc için daha iyisi yok. Almışken tam olsun diyorsanız başka alternatif yok. Eğer daha ucuz bir şeyler derseniz 8.nesil öneririm. Ama playstation kolları 3.parti uygulamalar ile uyumlu hale getiriliyor.

Hayır bilgisayar için pil problem olacağını sanmıyorum ama ileriki zamanlarda şarj kiti alacağım eğer kol alırsam

Bilgisayarda mı ?
Xbox ve bilgisayarda kullandım cidden kullanışlı ve rahat.

Geri