xbox kolları bana çok şık geliyor ama pil ile çalışıyorlar bir pilleri şarj edebileceğin bir pil şarj aleti alman gerekiyor yada sürekli pil alman gerekiyor,onun dışında fiyatı pahalı geldi Konsolunuza 2. Gamepad olarakmı almak istiyorsunuz ?Merhaba
Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyorum her ay max 5-6 saat falan kullanırım 650-720tl civarında fiyatı alamya değer mi?
Hayır bilgisayar için pil problem olacağını sanmıyorum ama ileriki zamanlarda şarj kiti alacağım eğer kol alırsamxbox kolları bana çok şık geliyor ama pil ile çalışıyorlar bir pilleri şarj edebileceğin bir pil şarj aleti alman gerekiyor yada sürekli pil alman gerekiyor,onun dışında fiyatı pahalı geldi Konsolunuza 2. Gamepad olarakmı almak istiyorsunuz ?
Bilgisayarda mı ?Ben kullanıyorum 8. Nesil harika çok memnunum ele oturması tuş hissiyatları cidden çok güzel.
Alabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 tl fazla,biraz daha koy dualsense al .dHayır bilgisayar için pil problem olacağını sanmıyorum ama ileriki zamanlarda şarj kiti alacağım eğer kol alırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayarda mı ?
dualsense bilgisayarda problemli diyorlarAlabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 TL fazla,biraz daha koy dualsense al .d
Hocam ps kolları için ek uygulamalar gerekiyor xbox gibi tak çalıştır mantığı yok.Alabilirsiniz,İkinci ellerde harap olmamış Gamepadlere bakabilirsiniz çok kullanılmamış bulursanız daha karlı olabilir,şu zamanda bir kol için 700 TL fazla,biraz daha koy dualsense al .d
evet,beğendiysen 9. nesili alabilirsin arkadaşın dediği gibi tuşlar hissiyat ele oturuş mükemmel tavsiye ederim.dualsense bilgisayarda problemli diyorlar
biliyorum hocam ironi olsun diye söylemiştim,ama pahalı.Hocam ps kolları için ek uygulamalar gerekiyor xbox gibi tak çalıştır mantığı yok.
evet pahalı, bilemiyorum ben pes, fifa, forza falan oynamak için alacağım ya da biraz daha bekleyip g29 alabilirim fakat bu sefer pes fifa oynayamam klavye ile oynarken zevkli olmuyor açıkçasıevet,beğendiysen 9. nesili alabilirsin arkadaşın dediği gibi tuşlar hissiyat ele oturuş mükemmel tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biliyorum hocam ironi olsun diye söylemiştim,ama pahalı.
hocam g29 bu zamanda çok pahalı ayrıca Forzada pek keyifli olmuyor,ETS neyse orda keyifli tır kullanıyorsun ama bir yarış oyununda baya hassas bir direksiyonla oynamak işgence oluyor,ben kol almanızı tavsiye ederim xbox one s im var hem kol kaliteli hemde forzada alışınca çok keyifli oluyor,Fifa ve Pes de çok iyi bana dualshock dan çok daha rahat geliyor,senelercede kullanabiliyorsun almanı tavsiye ederim.evet pahalı bilemiyorum ben pes fifa forza falan oynamak için alacağım ya da biraz daha bekleyip g29 alabilirim fakat u sefer pes fifa oynayamam klavyedende zevkli olmuyor açıkçası
Almak istiyorum fakat 650tl bir yandan 700tl ye microsoft Türkiye garantilisi var hangisi almam gerektiğine karar veremedim ama ikiside pahalıhocam g29 bu zamanda çok pahalı ayrıca Forzada pek keyifli olmuyor,ETS neyse orda keyifli tır kullanıyorsun ama bir yarış oyununda baya hassas bir direksiyonla oynamak işgence oluyor,ben kol almanızı tavsiye ederim xbox one s im var hem kol kaliteli hemde forzada alışınca çok keyifli oluyor,Fifa ve Pes de çok iyi bana dualshock dan çok daha rahat geliyor,senelercede kullanabiliyorsun almanı tavsiye ederim.
evet dediğim gibi pahalı kaçıyor seçim size kalıyor efendim daha düşük bütçelere kollarda var aynı hissiyatı vereceğini sanmıyorum alanının en kaliteli gamepadleri olarak düşünebilirsin 9. nesil.Almak istiyorum fakat 650tl bir yandan 700tl ye microsoft Türkiye garantilisi var hangisi almam gerektiğine karar veremedim ama ikiside pahalı![]()