Xbox 9. Nesil Gamepad drift sorunu

Reaksiyon skoru
125
Merhaba arkadaşlar,
Fifa oynuyorum bilgisayardan sadece, menüler arasında kendi kendine sürekli olarak gamepad bağlıyken kayıyor ve bu yüzden kadromu bile değiştiremiyorum. Ayrıca oyunda da kendi kendine koşuyor. Başka bir oyunda da denedim az önce yine aynı şekilde. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ürünü Amazon Germany olarak görünen satıcıdan 18 Aralık 2023'te almışım. Garantisi devam ediyor mudur pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Microsoft hesabında cihazlarına ekle pil yerindeki barkodla garantisi devam ediyorsa hemen gönder sıfırıyla değişirler

Microsoft hesabında cihazlarına ekle pil yerindeki barkodla garantisi devam ediyorsa hemen gönder sıfırıyla değişirler
Çok teşekkür ederim, ekledim söylediğiniz yerden ve garanti kapsamında olduğu görünüyor. Site üzerinden gönderebiliyormuşum. Benim sorunum için hangisini seçmeliyim?

görsel_2025-11-23_021227131.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
Seri numarasının yazdığı fotoğrafı kaldır ne olur ne olmaz da emin olamadım 2022 de göndermiştim de

edit: kontrol çubuğu olabilir diye düşünüyorum da bulamadım geçmiş taleplerden

Seri numarasının yazdığı fotoğrafı kaldır ne olur ne olmaz da emin olamadım 2022 de göndermiştim de

edit: kontrol çubuğu olabilir diye düşünüyorum da bulamadım geçmiş taleplerden
Kaldırdım, çok teşekkür ederim tekrar. Ben seçeneklerden diğeri seçerek kendim anlattım sorunu altta çıkan kutuda. Zaten direkt değişim vb. gibi bir seçenek çıkarttı kendi. Şu an ekranda "İşlem sürüyor, daha sonra sipariş numaranız için yeniden kontrol edin" kısmı var. Sevkiyat yönteminde de kurye toplama şeklinde yazıyor, gelip adresten kendileri alacak doğru mu? Bana bir kod vb. de verilmedi henüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,987
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri