windows sitesinde 8. nesil görseli var bendeki 9. nesil barkod yok yazılar yazıyorPil arkasinda yaziyor kanka
etiketi çıkarılmıştır o silencek bir noktada değilsilinmiş seri no
her şey yazılı duruyor seri numarasının olduğu yer boş ve sararmışetiketi çıkarılmıştır o silencek bir noktada değil
Hersey derken sn var orada sadece bide barkoduher şey yazılı duruyor seri numarasının olduğu yer boş ve sararmış
Garantiye yollaman daha doğru olur gibi geliyor bana. Hem de kesin çözüme uğrar. Tabi normal olarak normalde daha uzun sürer işlem. Kolun içini açman durumunda garanti gidebilir.Dostlar xbox 9.nesil gamepad kullanıyorum son zamanlarda LT tuşun sanki içerde birkaç defa ard arda basınca köşeye sürtüyor gibi . Farklı açıdan basınca normal bir sorun yok. Muhtemelen basit bir çözümü vardır ama sökmek istemem microsoft sitesinde kol nisan 2024'e kadar garantili sizce ne yapmalıyım?
Alınır sahibinden ve letgo dan ucuza ve garantili bulursunMemnun musun yav alınır mı 1500 liraya
şarjlı pili atar mısın ne kadar acaba ve 250 300 tl ye xbox şarj kiti almak mantıklı mı ki aynı koldan aldım da yolda geliyorBaya memnunum hocam gow, spiderman, fifa'da kullanıyorum çok zevkli şarjlı pil kullanıyorum 4 lü aldım çok iyi dayanıyor
Duracell 1300mah 2li pil almıştım bi de duracell şarj cef14 şarj aleti almıştım. O şarj kitleri orijinal mi bilemiyorum açıkçası ondan alacaktım vazgeçtim. Piller bana yetiyor ve titreşimler için mükemmel. Bu arada pillerin 2500mah olanı da var onlardan da alabilirsiniz az bi fiyat farkı ileşarjlı pili atar mısın ne kadar acaba ve 250 300 TL ye xbox şarj kiti almak mantıklı mı ki aynı koldan aldım da yolda geliyor
orjinal olmaması sıkıntı yaratır mı acaba ya o daha mantıklı geliyorDuracell 1300mah 2li pil almıştım bi de duracell şarj cef14 şarj aleti almıştım. O şarj kitleri orijinal mi bilemiyorum açıkçası ondan alacaktım vazgeçtim. Piller bana yetiyor ve titreşimler için mükemmel. Bu arada pillerin 2500mah olanı da var onlardan da alabilirsiniz az bi fiyat farkı ile
Aynı sorunu ben de yaşıyordum kenardan basınca sürtme hissi vardı, kolu garanitye gönderdim yenisi ile değişim yapıldı hocam. Benim kol tr garantiliydi. Microsftun sitesine kolun kaydını yapın oradan servis talebi oluşturun. Hatırladığım kadarıyla kol 1 hafta içinde elime ulaşmıştı upsle göndermiştimhocam hortlatıyorum kusuruma bakmayın lütfen ama benimde bugun 9. nesil pembe olanından geldi rt tuşuna sola dogru basınca biyere sürtüyor ama tam ortadan basınca sürtmüyor ltde olmadı bu sorun hangi taraftan basarsam basayım biyere sürtmüyor çözümü nedir acaba?
değişim sağlarlar değil mi hocam? ürünü açıp felan tamir edip yollama olayı varsa hiç hoş olmuyor beim gözümdeAynı sorunu ben de yaşıyordum kenardan basınca sürtme hissi vardı, kolu garanitye gönderdim yenisi ile değişim yapıldı hocam. Benim kol tr garantiliydi. Microsftun sitesine kolun kaydını yapın oradan servis talebi oluşturun. Hatırladığım kadarıyla kol 1 hafta içinde elime ulaşmıştı upsle göndermiştim
birde ben almaynadan aldım amazondan hocam, türkiye değil, değişim daha uzun mu sürer acabaAynı sorunu ben de yaşıyordum kenardan basınca sürtme hissi vardı, kolu garanitye gönderdim yenisi ile değişim yapıldı hocam. Benim kol tr garantiliydi. Microsftun sitesine kolun kaydını yapın oradan servis talebi oluşturun. Hatırladığım kadarıyla kol 1 hafta içinde elime ulaşmıştı upsle göndermiştim