Neler Yeni

Xbox 9. Nesil Gamepad Şarj Yardım

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
1655542357298.png

kral gideceksin bundan alacaksın. bir tanede (duracellin olursa daha iyi) şarj cihazı alacaksın adını unutacaksın. internette satılan bataryalar filan boş işler parana yazık.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
DualSense gibi bir Gamepad varken Xbox alınmaz bence. Ona geçmiş olsun dedim. Bende geçtim bu süreçlerden, iki gamepadi de kullandım, iyi ki DualSense almışım diyorum. PC'de uyumluluk sorunu olduğunu söyleyip stabil çalışmıyor falan diyen bir şey bilmiyordur.
DualSense PC'de kötü çalışıyor demiyorum, Xbox daha stabil ve düzgün çalışıyor diyorum. Windows ve Xbox Microsoft çatısında, iki firma da çıkardıkları ürünleri-yenilikleri birbirlerine uyumlu çalışacak şekilde geliştiriyor. Bu yüzden de PC'de oyun için Xbox daha mantıklı oluyor. Tabii ki de kişinin kendi zevki, ben Xbox kollarını sevmiyorum, elim alışmıyor diyenler DualSense alabilir. Ama benim dediğim bir gerçek. Zaten dünyada kaç milyon oyuncu var Xbox kullanan, bütün o oyuncular saçma ve yanlış bir seçim yapmış mı oluyor? Sanmıyorum.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Alıntıyı görüntüle

kral gideceksin bundan alacaksın. bir tanede (duracellin olursa daha iyi) şarj cihazı alacaksın adını unutacaksın. internette satılan bataryalar filan boş işler parana yazık.
Duracelin kiri var hem adaptörü hemde şarjlı pil i var ondan alayım bari usb-c kablosu lazımmış o ztn var

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
Duracelin kiri var hem adaptörü hemde şarjlı pil i var ondan alayım bari usb-c kablosu lazımmış o ztn var
aynen onuda alabilirsin sadece biraz daha düşük batarya ama pek fark etmez. haftada değilde 4 günde şarj edersin gibi düşün.

Kadir_1987

80+ Silver
Xbox 9.nesil gamepadimi nasıl şarj edeceğim?
Şarj etme seçenekleri nelerdir?
Xbox Şarj kiti mi kullanacağım?
Şarj edilebilir pil mi alacağım?
Şarj edilebilir pil kiti mi alacağım?

Seçenekler neler? Ne yapmalıyım?
Duracell Chef 14.
Duracell 2.500mah 4 adet.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
Şarj süresi ne kadar acaba?
hocam 4 saat diye okumuştum ama hiç dikkat etmedim. üstünde led var dolunca uyarıyor. gece yada kullanmadığında takabilirsin. kendisi gücü kestiği için uzun durmasının zararı yok

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
hocam 4 saat diye okumuştum ama hiç dikkat etmedim. üstünde led var dolunca uyarıyor. gece yada kullanmadığında takabilirsin. kendisi gücü kestiği için uzun durmasının zararı yok
Ya böyle kaliteli ucuz sık sık şarj etmiycegimiz adaptör ve pil kiti yok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu nasıldır?

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük

Bu nasıldır?
kit olarak gp nin 2700 lük olanı var şarj cihazı ile birlikte ama deneyen varmı nasıl performansı bir araştıman lazım hocam. ben kararsın kalmıştım ama indirimde denk getirince ayrı ayrı almıştım. ben çok oynayan birisi olmadığımdan 2 ayda bir şarj ediyorum daha bitmeden

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet

Bu nasıldır?

Ama bu pilde ikisi büyük ikisi küçük ben sadece o büyük olanları kullanicam

Cihangir

80+ Gold
Xbox 9.nesil gamepadimi nasıl şarj edeceğim?
Şarj etme seçenekleri nelerdir?
Xbox Şarj kiti mi kullanacağım?
Şarj edilebilir pil mi alacağım?
Şarj edilebilir pil kiti mi alacağım?

Seçenekler neler? Ne yapmalıyım?
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...00-aa-kale-pilli-pil-şarj-cihazı-1216964.html

bunada bak duracell 2 adet kalem pil veriyo ve 2 de küçük bu linktekine bak 4 adet kalem pil veriyo biri şarj olur hazırda bekler bitince diğerini takar oynarsın

Kadir_1987

80+ Silver

Ama bu pilde ikisi büyük ikisi küçük ben sadece o büyük olanları kullanicam
Ekstra olarak 2 adet 2.500mah daha pil alacaksınız.
2 adet küçük pilleri de kumanda da kullanırsınız artık.
Xbox Controller kullanmak işte bu kadar meşakkatli maalesef.
Sadece usb bluetooth bağlantı ile Dualsene önerebilirim.
Desteklemiyor çoğu oyunu falan diyenler olacaktır fakat oyun controller desteği vermiyorsa bunu xbox controller de çalıştıramaz zaten dimi.
Uzun lafın kısası usb bluetooth bağlantısı ile dualsense ve steam'i eşleştirin arkanıza yaslanın.
Hatta steam dışı oyun var ise onu da steam dışı kütüphaneye ekleyin ve controller ayarları o oyun için de geçerli olsun.
Xbox controller de kullandım ve şuanda da dualsense kullanarak söylüyorum xbox controller hissiz ve kalas gibi bir controller " bana göre "
tabii ki de Xbox Controller için el alışkanlığı ve alışma süreci ve zevk meselesi saygı duyarım.

Uzun lafın kısası karar merci sizsiniz.
Hee unutmadan Dualsense ile herhangi bir yazılım kullanmadan oynayamadığım oyun yok belirteyim.

Ne alırsanız alın , güzel günler de kullanın ;)

Son düzenleme:

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
IMG_20220618_125537.jpg

Bu gamepadin içinden çıkan pil bu şarj edilebilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,745
Son üye
KerneL32
Top Bottom