Xbox 9.nesil gerçekten kötü mü?

mifdal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
305
Arkadaşlar bu ve diğer forumlarda bulunan bazı arkadaşlar ve yabancı forumlarda gördüklerime göre şey diyorlar konsol kumandası çöptür pc için ibareleri kullanıyorlar ve evet xboxtan daha iyileri var ama rastgele denk gelen her gamepad xboxtan daha iyi olarak adlandırılıyor birkaç ay öncesine kadar xbox dışında kol önerenleri linç ederlerdi

Arkadaşlar bu ve diğer forumlarda bulunan bazı arkadaşlar ve yabancı forumlarda gördüklerime göre şey diyorlar konsol kumandası çöptür pc için ibareleri kullanıyorlar ve evet xboxtan daha iyileri var ama rastgele denk gelen her gamepad xboxtan daha iyi olarak adlandırılıyor birkaç ay öncesine kadar xbox dışında kol önerenleri linç ederlerdi
Evet drift yapıyor ama bu gerçekten çözümsüz bir sorun mu?

Evet drift yapıyor ama bu gerçekten çözümsüz bir sorun mu?
Drift problemi bildiğim kadarıyla gamepadin analoglarına fiziksel hasar gelmesi ile oluşuyor, yazılımsal bir sorun değil yani. O yüzden garantiye göndermeden ve ya iade etmeden farklı bir çözümü olmuyor.
Mesela xbox gamepadin fiyatının yarısı fiyatına 1,5 yıl önce falan 8 bitdo ultimate c aldım. Hala bi kusurunu göremedim aletin. Gören de pek yok gibi forumlarda. Ama xbox koluna bakınca bir sürü şikayet var, tek olumlu yanı garantisi olması olarak gözüküyor.

Kötü değil ama ben şahsi olarak tercih etmem. Bilgisayarda kullanmak için almıştım önceden. Çok fazla oyun oynamıyorum. Oynadığım zaman Dualsense'nin rahatlığını aratıyor. Şu R1 ve L1 tuşları baş parmaklarıma pek oturmuyor. Anlamsız bir kavis yapmışlar.

9.nesilde drift sorununu ilk kez duydum. ps controller kadar drift sorunu olan control yok dünya da :D hem xbox hem ps aktif kullanıyorum

9.nesilde drift sorununu ilk kez duydum. ps controller kadar drift sorunu olan control yok dünya da :D hem xbox hem ps aktif kullanıyorum
Hepsinde drift mevcut. Potansiyometre kullanan tüm kontrolcülerde aşınma sonucu drift oluyor.

Hocam bu Xbox kolu önerilmesini durdurmak adına tamamen zaten forumlarda aktif olmaya başladım ben. Xbox kolu önerilmesinin tek sebebi herkesin bilmesi, garanti servisinin iyi olmasıydı. Şu anda ise özellikle gamesir, easysmx, fantech, bigbig won, 8bitdo gibi markalar xbox kolundan fersah fersah üst düzey kollar üretebiliyorlar. Bundan 3 4 sene önce olsa ve gamesir t4 pro mu yoksa xbox kolu mu dense xbox denebilirdi ama şu anda hall effect, tmr gibi teknolojilerin yanı sıra fps oyuncuları için tetik kilitleri veya en basitinden arkada 2 programlanabilir buton bulunan kollar xbox kolundan daha rahat oyun deneyimleri sunuyor. Yeni teknolojilere ayak uydurmayı reddeden bir microsoft varken piyasada bana sorarsanız şu anda önermek ve almak manasız. İnsanlara daha uzun ömürlü ve daha memnun olacakları kollar önermek amacım. Önerdiğim kişilerden de memnun olmayan koldan bana sonrasında sorun bildiren 1 veya 2 kişi oldu şimdiye kadar. Onlar da garantiyle halloldular

Boşa linç ediliyor pc için en stabil konsol. Bilinmedik yabancı markalardan alacağıma 10 kere daha xbox tercih ederim rahatlığını hiç bir konsolda görmedim pc için xboxtan şaşmamak lazım bence

3 senedir PC için kullanıyorum bir gün bana mısın demedi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,440
Üyeler
189,267
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri