800 TL'ye ne zaman aldıydın, faturası, kutusu var mıydıFiyat için bir şey diyemeyeceğim hocam. Ben ikinci el olarak 800 TL'ye aldım. Aldığım her ürünü artık ikinci el alıyorum, sıfır değil de.
800 TL'ye ne zaman aldıydın, faturası, kutusu var mıydı
Kablo sıkıntı değilse Msi Force GC20 V2 güzel ben de baya araştırma sonucu aldım gelmesini bekliyorum. Aldığım gün kendiliğinden elimdeki gamepadin sol analog bozuldu. İstersen kablosuz modeli de var GC30 V2 diye. V2 olmayan modellerde kronik sorunlar var. YouTube'da GC20'nin genelde V2 olmayan videoları varArkadaşlar bu gamepad ler arasında 2 katı fiyat farkı var Xbox ve F710 ile aralarında bu fiyat farkına değecek bi fark var mı? F710 aldım memnun kaldım baya bi kol daha almayı düşünüyorum Xbox kolu alınır mı?
Valla bi çılgınlık yapıp itopyadan aldım xbox 9. Nesil diğer yerlerde çok pahalı bi de taksit seçenekleri de az itopyadan. Yazdığın kolları araştırmıştım GC 30 v2 fiyatı Xbox a yaklaşmış üstüne az daha koyup Xbox almak daha mantıklı bu gamepad piyasasına ne oldu da fiyatlar böyle uçtu anlamadım itopyada ki stoklarda robot White renkli olanı hariç diğerlerinin stokları bitmiş şaka gibi millet affetmiyor ben biraz daha bekler öyle alırım diyordum diğer sitelerin indirimlerinide bekleyecektimKablo sıkıntı değilse Msi Force GC20 V2 güzel ben de baya araştırma sonucu aldım gelmesini bekliyorum. Aldığım gün kendiliğinden elimdeki gamepadin sol analog bozuldu. İstersen kablosuz modeli de var GC30 V2 diye. V2 olmayan modellerde kronik sorunlar var. YouTube'da GC20'nin genelde V2 olmayan videoları var
Gwçen hafta Amazon'da 9.nesil pembe 1200 TL idi ve satıcı Amazon'du. Pilli alacağıma şarjlı gamepad alırım daha iyi benceValla bi çılgınlık yapıp itopyadan aldım xbox 9. Nesil diğer yerlerde çok pahalı bi de taksit seçenekleri de az itopyadan. Yazdığın kolları araştırmıştım GC 30 v2 fiyatı Xbox a yaklaşmış üstüne az daha koyup Xbox almak daha mantıklı bu gamepad piyasasına ne oldu da fiyatlar böyle uçtu anlamadım itopyada ki stoklarda robot White renkli olanı hariç diğerlerinin stokları bitmiş şaka gibi millet affetmiyor ben biraz daha bekler öyle alırım diyordum diğer sitelerin indirimlerinide bekleyecektim