Neler Yeni

F710 vs Xbox 9. Nesil Gamepad

lOxOl

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Sefa
İkisi de var bende, F710'u arkadaşın evine götürdüm oraya gidiyor oyun oynuyoruz orada dursun diye, eve gelip de 9. nesille oynamayı iple çekiyorum desem yeridir. Xbox kolları kesinlikle başka bir tecrübe

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
param güvendeyle 2. el satan varsa onlara bakabilirsin deneme süren oluyor üründe sorun olduğunu görürsen iade edersin bende çoğu ürünümü 2.el alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım tabi güvenilir olduğu anlamına gelmiyor

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Fiyat için bir şey diyemeyeceğim hocam. Ben ikinci el olarak 800 TL'ye aldım. Aldığım her ürünü artık ikinci el alıyorum, sıfır değil de.
800 TL'ye ne zaman aldıydın, faturası, kutusu var mıydı

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Yunus Şahin
Benim yaşadığım yerde de yoktu. İstanbul’da birinden aldım. Adam direkt bu ürünü satıyor sadece. Hatta ilk gelen arızalıydı, internetten alışveriş yapar gibi iade edip, başka bir tane aldım ondan. Şimdi onu kullanıyorum. 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

800 TL'ye ne zaman aldıydın, faturası, kutusu var mıydı

Geçen cuma günü elime geçti. Arızalıydı, yani bağlanmıyordu arıza demeyelim de. İade edip, cumartesi gönderdim. Aynı günde başka bir tane aldım ondan. Bu pazartesi geldi yenisi sorunsuz aldım, kullandım.

Kutu, fatura, garanti bekleme hocam bu fiyata. Araştırabilirsin 800’den daha ucuzu yok. Adamla konuştum Amerika’dan toplu alıp, bakımını, kontrolünü, testini yapıp satıyormuş. Zaten sarı siteye bakarsan görürsün. Profil yorumlarını okuyabilirsin. Adam sadece bu kollardan satıyor.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar bu gamepad ler arasında 2 katı fiyat farkı var Xbox ve F710 ile aralarında bu fiyat farkına değecek bi fark var mı? F710 aldım memnun kaldım baya bi kol daha almayı düşünüyorum Xbox kolu alınır mı?
Kablo sıkıntı değilse Msi Force GC20 V2 güzel ben de baya araştırma sonucu aldım gelmesini bekliyorum. Aldığım gün kendiliğinden elimdeki gamepadin sol analog bozuldu. İstersen kablosuz modeli de var GC30 V2 diye. V2 olmayan modellerde kronik sorunlar var. YouTube'da GC20'nin genelde V2 olmayan videoları var

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
Kablo sıkıntı değilse Msi Force GC20 V2 güzel ben de baya araştırma sonucu aldım gelmesini bekliyorum. Aldığım gün kendiliğinden elimdeki gamepadin sol analog bozuldu. İstersen kablosuz modeli de var GC30 V2 diye. V2 olmayan modellerde kronik sorunlar var. YouTube'da GC20'nin genelde V2 olmayan videoları var
Valla bi çılgınlık yapıp itopyadan aldım xbox 9. Nesil diğer yerlerde çok pahalı bi de taksit seçenekleri de az itopyadan. Yazdığın kolları araştırmıştım GC 30 v2 fiyatı Xbox a yaklaşmış üstüne az daha koyup Xbox almak daha mantıklı bu gamepad piyasasına ne oldu da fiyatlar böyle uçtu anlamadım itopyada ki stoklarda robot White renkli olanı hariç diğerlerinin stokları bitmiş şaka gibi millet affetmiyor ben biraz daha bekler öyle alırım diyordum diğer sitelerin indirimlerinide bekleyecektim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Valla bi çılgınlık yapıp itopyadan aldım xbox 9. Nesil diğer yerlerde çok pahalı bi de taksit seçenekleri de az itopyadan. Yazdığın kolları araştırmıştım GC 30 v2 fiyatı Xbox a yaklaşmış üstüne az daha koyup Xbox almak daha mantıklı bu gamepad piyasasına ne oldu da fiyatlar böyle uçtu anlamadım itopyada ki stoklarda robot White renkli olanı hariç diğerlerinin stokları bitmiş şaka gibi millet affetmiyor ben biraz daha bekler öyle alırım diyordum diğer sitelerin indirimlerinide bekleyecektim
Gwçen hafta Amazon'da 9.nesil pembe 1200 TL idi ve satıcı Amazon'du. Pilli alacağıma şarjlı gamepad alırım daha iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,568
Üyeler
165,200
Son üye
LaPulga
Top Bottom