Neler Yeni

Xbox 9.Nesil kolu kullananlar yazabilir mi?

Rikka

80+ Bronze
Forza horizon 4'te veya başka bir oyunda sadece sağ veya sadece sol titreşim motorunun çalışma sorunu oluyor mu? Ve titreşim açısından yeterli olur mu DS4 ve Dualsense 5 gibi?

BeKo'O

80+ Silver
Böyle bir motor sorununu ilk defa senden duydum, internette de böyle bir sorun yaşayan kimseye rastlamadım. Xbox kol konusunda hassastır bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum bi şans olurda sıkıntı çıkarsa yollarsın garantiye değişim yapıyorlar zaten dert etme bunu. Titreşim açısından Xbox one kolu için konuşayım gayet iyi bir titreşim seviyesine sahipti, özellikle gazlayınca arabanın motorunu elindeymiş gibi hissediyordun aynı etkiyi fazlasıyla 9.nesil kolda da verecektir, zaten iki konsolu da kullanmış biri olarak söyleyeyim bence Xboxta daha etkili bir motor mekanizması var.

Rikka

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir motor sorununu ilk defa senden duydum, internette de böyle bir sorun yaşayan kimseye rastlamadım. Xbox kol konusunda hassastır bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum bi şans olurda sıkıntı çıkarsa yollarsın garantiye değişim yapıyorlar zaten dert etme bunu. Titreşim açısından Xbox one kolu için konuşayım gayet iyi bir titreşim seviyesine sahipti, özellikle gazlayınca arabanın motorunu elindeymiş gibi hissediyordun aynı etkiyi fazlasıyla 9.nesil kolda da verecektir, zaten iki konsolu da kullanmış biri olarak söyleyeyim bence Xboxta daha etkili bir motor mekanizması var.
Bu konuda gamepad sorunlu denilmişte.

BeKo'O

80+ Silver
Hocam 40 yılda olmuş bir problem sizde de çıkacak diye bir şey yok, Xbox desteği garantisi varsa sorun olunca göndermeniz halinde değişimini yapıyorlar zaten. Ayriyetten söyleyeyim zaten şu anda DualSens 5te sorun yaşayan kişi daha fazla

Rikka

80+ Bronze
Hocam 40 yılda olmuş bir problem sizde de çıkacak diye bir şey yok, Xbox desteği garantisi varsa sorun olunca göndermeniz halinde değişimini yapıyorlar zaten. Ayriyetten söyleyeyim zaten şu anda DualSens 5te sorun yaşayan kişi daha fazla
İki şey duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış tam bilmiyorum.
1. olarak sağ taraftaki titreşim motoru büyük sol taraftaki küçük mü?
2. olarak da tetiklerde yani gaz tuşlarında titreşim var mı?

BeKo'O

80+ Silver
İki şey duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış tam bilmiyorum.
1. olarak sağ taraftaki titreşim motoru büyük sol taraftaki küçük mü?
2. olarak da tetiklerde yani gaz tuşlarında titreşim var mı?
Hocam motorlarla alakalı öyle bir şey duymadım ne kadar doğru bilemicem,
tetiklerde DS'deki gibi olmasada evet bir titreşim var ateş ederken vesayre. DS kadar olmasada bir titreşimi var yani yok değil. (Xbox One kolu için konuşuyorum)

Rikka

80+ Bronze
Hocam motorlarla alakalı öyle bir şey duymadım ne kadar doğru bilemicem,
tetiklerde DS'deki gibi olmasada evet bir titreşim var ateş ederken vesayre. DS kadar olmasada bir titreşimi var yani yok değil. (Xbox One kolu için konuşuyorum)
Bu video'da öyle diyor da o yüzden.

BeKo'O

80+ Silver
Yeni series kolunda motorları falan daha da iyi yapmışlar güzel olmuş, kısaca ben Xbox kolunu çok daha seviyoum, daha kaliteli daha sağlam ve daha ağır ve büyük ( kolu hissetmekten bahsediyorum) buluyorum. Ki zaten PC için alacaksanız hiç durmadan Xbox kolu alın. İki tarafta da eşit büyüklükte güçlü motorları varmış zaten, sadece tetiklerin altına harici 2 motor daha eklemişler bunu bilmiyordum ve güzel olmuş.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Forza horizon 4'te veya başka bir oyunda sadece sağ veya sadece sol titreşim motorunun çalışma sorunu oluyor mu? Ve titreşim açısından yeterli olur mu DS4 ve Dualsense 5 gibi?
Bizzat kullanmaktayım FH4'te gayet kaliteli buluyorum.
Dediğin gibi bir sorun ile karşılaşmadım.
Daha önce Logitech ve DS4 kullandım ama 9.Nesil gibi değildi ,9.Nesil çok kaliteli bana kalırsa.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
konudaki bütün mesajları okudum, hiç öyle bir şey denmemiş?

Rikka

80+ Bronze
konudaki bütün mesajları okudum, hiç öyle bir şey denmemiş?
Ekran Görüntüsü (66).png

Top Bottom