Böyle bir motor sorununu ilk defa senden duydum, internette de böyle bir sorun yaşayan kimseye rastlamadım. Xbox kol konusunda hassastır bir sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum bi şans olurda sıkıntı çıkarsa yollarsın garantiye değişim yapıyorlar zaten dert etme bunu. Titreşim açısından Xbox one kolu için konuşayım gayet iyi bir titreşim seviyesine sahipti, özellikle gazlayınca arabanın motorunu elindeymiş gibi hissediyordun aynı etkiyi fazlasıyla 9.nesil kolda da verecektir, zaten iki konsolu da kullanmış biri olarak söyleyeyim bence Xboxta daha etkili bir motor mekanizması var.
Hocam 40 yılda olmuş bir problem sizde de çıkacak diye bir şey yok, Xbox desteği garantisi varsa sorun olunca göndermeniz halinde değişimini yapıyorlar zaten. Ayriyetten söyleyeyim zaten şu anda DualSens 5te sorun yaşayan kişi daha fazlaBu konuda gamepad sorunlu denilmişte.Öneri - Xbox 9.Nesil vs PS5 gamepad
PC için gamepad almak istiyorum ama kararsız kaldım biraz. PS5 gamepad'nin benim için avantajları; Dahili batarya olması Tetik özelliğinin olması Xbox gamepad'nin benim için avantajları; PC ile daha uyumlu olması Şarj etme gereği olmaması Benim gönlüm PS5 gamepad'ine yakın ama titreşim ve...forum.donanimarsivi.com
İki şey duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış tam bilmiyorum.Hocam 40 yılda olmuş bir problem sizde de çıkacak diye bir şey yok, Xbox desteği garantisi varsa sorun olunca göndermeniz halinde değişimini yapıyorlar zaten. Ayriyetten söyleyeyim zaten şu anda DualSens 5te sorun yaşayan kişi daha fazla
Hocam motorlarla alakalı öyle bir şey duymadım ne kadar doğru bilemicem,İki şey duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış tam bilmiyorum.
1. olarak sağ taraftaki titreşim motoru büyük sol taraftaki küçük mü?
2. olarak da tetiklerde yani gaz tuşlarında titreşim var mı?
Hocam motorlarla alakalı öyle bir şey duymadım ne kadar doğru bilemicem,
tetiklerde DS'deki gibi olmasada evet bir titreşim var ateş ederken vesayre. DS kadar olmasada bir titreşimi var yani yok değil. (Xbox One kolu için konuşuyorum)
Bizzat kullanmaktayım FH4'te gayet kaliteli buluyorum.Forza horizon 4'te veya başka bir oyunda sadece sağ veya sadece sol titreşim motorunun çalışma sorunu oluyor mu? Ve titreşim açısından yeterli olur mu DS4 ve Dualsense 5 gibi?
konudaki bütün mesajları okudum, hiç öyle bir şey denmemiş?Bu konuda gamepad sorunlu denilmişte.Öneri - Xbox 9.Nesil vs PS5 gamepad
PC için gamepad almak istiyorum ama kararsız kaldım biraz. PS5 gamepad'nin benim için avantajları; Dahili batarya olması Tetik özelliğinin olması Xbox gamepad'nin benim için avantajları; PC ile daha uyumlu olması Şarj etme gereği olmaması Benim gönlüm PS5 gamepad'ine yakın ama titreşim ve...forum.donanimarsivi.com
konudaki bütün mesajları okudum, hiç öyle bir şey denmemiş?
o ds4 hakkında.
Xbox'da eşit mi?o ds4 hakkında.