Neler Yeni

Xbox 9. nesil vs dualsense ps5 mi

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
Bütçe
3200
ikisi arasında kaldım fiyatlar neredeyse aynı kullanım yeri pc dualsense için yazılım geldiği söyleniyor kullanım açısından artık sorun yokmuş yani sizce hangisini almalıyım hikayeli oyunlar için düşünüyorum uzun süre kullanımda hangisi daha iyi sonuç verir?

Aurelia

80+ Bronze
Sadece PC için kullanıcaksan Xbox.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aurelia

80+ Bronze
Xbox genel olarak daha rahat ps5 konsolun yoksa almana gerek yok. Oyunlar genel olarak xbox un arayüzünde çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5 kolu görünüm olarak çok güzel bende başlarda ps5 kolu almak istiyordum. Ama çok uğraştırıcı bağlantı kopması ve oyunlar ps koluna göre çıkmıyor onları ayarlamak zorunda kalıyorsun. Uğraşılmaz bence.

Xbox kolu al geç fazladan bütçe kalırsa aksesuar falan bakarsın controller için

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox genel olarak daha rahat ps5 konsolun yoksa almana gerek yok. Oyunlar genel olarak xbox un arayüzünde çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5 kolu görünüm olarak çok güzel bende başlarda ps5 kolu almak istiyordum. Ama çok uğraştırıcı bağlantı kopması ve oyunlar ps koluna göre çıkmıyor onları ayarlamak zorunda kalıyorsun. Uğraşılmaz bence
aynen öyle görüntüsü de çok güzel neyse o zaman xbox alayım internette pek güvenmiyorum birkaç yere baktım garantisi açılmış ürün kullanılmış ürün yollamışlar direkt mağazadan almayı düşünüyorum. neyse teşekkürler

Aurelia

80+ Bronze
aynen öyle görüntüsü de çok güzel neyse o zaman xbox alayım internette pek güvenmiyorum birkaç yere baktım garantisi açılmış ürün kullanılmış ürün yollamışlar direkt mağazadan almayı düşünüyorum. neyse teşekkürler
Direkt mağazadan alın hocam kafanız ağrımasın en iyisini yaparsınız. Şahsen beyaz xbox koluda çok güzel. Kılıf vesaire alırsınız isterseniz. üzmez xbox kolu merak etmeyin

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bende xbox 9.nesil mevcut kullanıyorum memnunum öneririm pc için

denizk44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
deniz koluaçık
bende xbox kullanıyorum kullanımı çok rahat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç