Neler Yeni

Xbox 9. nesil vs EASYSMX X15

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Agalar şuan elimde xbox 9. nesil gamepad var. Araba yarış sim oyunlarını çok oynayan biriyim. Bu gamepadın joysticklerinde biraz ölü nokta var ve ben bunu hissediyorum. Tam istediğim gibi kontrol edemiyorum aracı. Biraz boşluklar ve direksiyonda takılmalar oluyor biraz. Oynarken joysticki en yukarı çekip sağa sola çeviriyorum.

EASYSMX X15 bu gamepad hall effect var. ölü nokta yok sanırım almaya değer mi. xbox gamepad 3500 civarındayken bunun 800 tl olması biraz şüpheye düşürdü. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz? almalı mıyım?

Xbox gamepad ile attığım bir tur videosu:

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Murat demir
bende monster clutch ile sürünüyorum valla forza bile zort oluyo assetto corsada controlüm sıfır denemek için almayı planlıyorum

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende monster clutch ile sürünüyorum valla forza bile zort oluyo assetto corsada controlüm sıfır denemek için almayı planlıyorum
Monster araba oyunları için çok kötü. Ölü noktası çok. Şuanki gamepadi almadan önce logitech f710 almıştım monster yerine.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar

freygasm

80+ Gold
nasıl gamepad sorunu falan var mı hiç, ne kadardır kullanıyorsun
Xbox gamepad de vae easyxmx 15de var. Sıfırdan alcak olsam easyxmx alırdım. Xboxta pil sarmıyo.

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Xbox gamepad de vae easyxmx 15de var. Sıfırdan alcak olsam easyxmx alırdım. Xboxta pil sarmıyo.
ben kolu hep kabloyla kullanıyorum pil sorun değil. Ölü noktasından memnum değilim xboxın. Easxmy alıp sorun çıkarmazsa xbox kolunu satabilirim

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Murat demir
Monster araba oyunları için çok kötü. Ölü noktası çok. Şuanki gamepadi almadan önce logitech f710 almıştım monster yerine.
f710 bende denemiştim monsterdan daha az ölü bölge var ama el ağrıtıyo tuşları sert, bu easysmxi sipariş geçtim az önce bakalım o nasıl olucak monsterde ölü bölge yüzünden garantiden sıfırını yolladılar okuturum onu da bi şekil.

Top Bottom