AynenTamam kardeşim sensin biz s*l*ğız sen çok zekisin. Moderatör arkadaşı etiketledim zaten o gerekeni yapar gereksiz yere uzatmaya gerek yok.
Tamam kardeşim sensin biz s*l*ğız sen çok zekisin. Moderatör arkadaşı etiketledim zaten o gerekeni yapar gereksiz yere uzatmaya gerek yok.
Dostum 5 yaşında mısın?Aynen
Anlatamassınn,2 forum kuralı gördüler ya ahkam keserlerModeratörün bir şey yapacağını sanmıyorum. O youtube kanalını oyun önerileri için atmış. Korsan oyun indirin diye değil.
Korsan görünce kendini yönlendirilmiş görüyorsan bu senin suçun.
Adam oyun önerisi yapmış. Korsan yönlendirme değil.
Dostum 5 yaşında mısın?
Neden anlamıyorsun ısrarla?
Korsan yasak, seviyorum diye böyle kanal atılmaz.
5 Yaşında oldugum düşüncesine nerden vardın?Ben kanaldaki korsan bir oyun içeriğini atmadım.2GB ram ve altı düşük sistemler için oyun önerileri videosunu attım.İsteyen korsana yönelir,isteyen benim attığıma..Dostum 5 yaşında mısın?
Dostum 5 yaşında mısın?
Deme aynen karşılıklı AcizBunlar şaka gibi ya yokluğumda türemişler iyice forumda. Boşver uğraşmaya değmez bunlarla iq seviyeleri max 10 falan zaten ne diye yazmak için elini yoruyorsun raporla geç.
Bunlar şaka gibi ya yokluğumda türemişler iyice forumda. Boşver uğraşmaya değmez bunlarla iq seviyeleri max 10 falan zaten ne diye yazmak için elini yoruyorsun raporla geç.
Boşver efe,onlar bildiğini okusun Diyorum ya raporladım baksın bakalım kim uyarı yiyor )Hakaretten ban yiyeceksinde kendi polisini etiketlemenin amacı ne?
Adam gayette haklı bunun yaşla alakası yok. Senin gibi binlerce kişinin maske takıp bal gibide rol yaptığını biliyoruz.
Oyun önerilerine bakacaksın korsana değil. Sana ne için attıysa ona bakıcaksın.
Attığı kanal korsan paylaşım yaptıysa bu onun korsana yönlendirme yaptığını söylemez.
Boşver efe,onlar bildiğini okusun Diyorum ya raporladım baksın bakalım kim uyarı yiyor )