Arkadaşlar merhaba, yeni bir yöntem çıkmış, youtube da bir videoda gördüm ayrı ayrı satın alımlarla 1035 tl ye 3 yıllık game pass alınabiliyormuş. Deneyen ve onaylayan varsa yapacağım boşa 1035 tl gitsin istemiyorum.
TamamdırArkadaşlar merhaba, yeni bir yöntem çıkmış, youtube da bir videoda gördüm ayrı ayrı satın alımlarla 1035 TL ye 3 yıllık game pass alınabiliyormuş. Deneyen ve onaylayan varsa yapacağım boşa 1035 TL gitsin istemiyorum.
Videoyu izlemedimde 3 yıllık istiyorsanız tek tek satın alın. Zaten normal şekilde alırsanız ultimate sürümü 1600₺ oluyor. Kart kampanyalarından daha da düşer. Dediğin videonun linkini atar mısınArkadaşlar merhaba, yeni bir yöntem çıkmış, youtube da bir videoda gördüm ayrı ayrı satın alımlarla 1035 TL ye 3 yıllık game pass alınabiliyormuş. Deneyen ve onaylayan varsa yapacağım boşa 1035 TL gitsin istemiyorum.
Onu nasıl yapıyoruz aga ultimate çevirmedenHangi videodan bahsediyorsun bilmiyorum ama tek tek alarak aylık 30 tlden istediğin kadar alabiliyorsun
Sadece ultimatete oluyorOnu nasıl yapıyoruz aga ultimate çevirmeden
Arkadaş yazmış ya aylık tek tek 30a alabiliyoruz diye onu merak ettimSadece ultimatete oluyor
Bu Microsoft ta ne saçma olaylar var. 1 aylık ultimate alınca her haltı tamamen ultimate yapıyor. Yakında bu özelliği kaldırırlar herhaldeVideo linki bu:
Şu an deniyorum. Olursa güncelleme çakarım. Feda ettim kendimi
Geçen bi konuda denedik onu. Ben ultimate sahibiyim bende abonelik uzatma seçeneği var. Başka arkadaş pc gamepass sahibi onda abonelik uzatma seçeneği yok. Belki bug dır ama o olaydan dolayı muhtemelen sadece ultimate diye düşünüyorumArkadaş yazmış ya aylık tek tek 30a alabiliyoruz diye onu merak ettim
Ben sadece pc için 6 aylık aldımOnu nasıl yapıyoruz aga ultimate çevirmeden