Neler Yeni

Xbox Game Pass Aboneliği iptal edemiyorum[ÇÖZÜLDÜ]

Avenra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan mamur
1 Ay önce Xbox Game Pass ultımate abanoliği satın almıştım otatik ödemeyi kapatmayı unutmuşum bügünde ödeme günü üyeliği iptal et seçeneği veya otomatik ödemeyi iptal etme gibi bir seçenek yok bunu iptal etmenin bir yolu var mıdır başka bir paketine geçmek istiyorum ama geçemiyorum eğer ödemezsem kendiliğinden iptal olur mu kulandığım kart ininaldi başka bir kartla diğer abanoliği alsam sorun olur mu?

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Geçmiş olsun.
Ödemek zorundasın, aynısı benim de başıma geldi. Hizmette kesinti olmuyor, vermeye devam ediyorlar

Avenra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan mamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Avenra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Batuhan mamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

gorkxgoat

80+ Bronze
1 Ay önce Xbox Game Pass ultımate abanoliği satın almıştım otatik ödemeyi kapatmayı unutmuşum bügünde ödeme günü üyeliği iptal et seçeneği veya otomatik ödemeyi iptal etme gibi bir seçenek yok bunu iptal etmenin bir yolu var mıdır başka bir paketine geçmek istiyorum ama geçemiyorum eğer ödemezsem kendiliğinden iptal olur mu kulandığım kart ininaldi başka bir kartla diğer abanoliği alsam sorun olur mu?
Ödeme seçeneklerinden kredi kartı kaldırma gibi bir şey varsa kaldırın

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Ön ek bölümüne tıklayıp ''çözüldü'' yazısına tıklamak bu kadar zor olmamalı.

Top Bottom