Tl ye çevirince aylık 30 tl oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisnAlıntıyı görüntüle
görselde ilk üç ay 1 dolar daha sonra 10 dolar oluyor malum ekonomimiz çok iyi doların bu seviyesinde 3 aydan sonra aylık 100 TL çok uçık bir fiyat olur sizce xbox game pass alınır mı
nasıl yani orada ilk üç aydan sonra aylık 10 dolar oldugu yazıyor ben mi yanlış anladım yoksaTL ye çevirince aylık 30 TL oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisn
Siteye kayıt olup beleşe 3 ay gamepass alabilirsinnasıl yani orada ilk üç aydan sonra aylık 10 dolar oldugu yazıyor ben mi yanlış anladım yoksa
ona da gerek yokTL ye çevirince aylık 30 TL oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisn
bende o oyunları oynamak için düşünüyorum zatenValla bende 3aylık var bedava olandan hiç bir oyun ilgimi çekmiyor ama güzel oyunlar var FH5 Halo serisi Fifa oyunları BF serisi İt Takes Two vs aklıma gelenler şu an
Seviyorsan al benim ilgimi çekmiyorlarbende o oyunları oynamak için düşünüyorum zaten
3 aylık nasıl oluyo sana zahmet biraz anlatabilir misin baktım çünkü 14 günlük deneme sürümü diyorSiteye kayıt olup beleşe 3 ay gamepass alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ona da gerek yok
zaten beleşe 3 aylık alınabiliyor
Series S önerir misiniz? Kardeşime doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum da internetteki yorumlar genellikle iyi olmadığı yönündeydi Series X alın diyorlar ama onunda fiyatı belli.Ben Series S konsolumda kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir servis tavsiye ederim.
evet bende ilk anlamadım fakat sanırım olayı şu ilk 14 gün ücretsiz premiumu kullanabiliyorsun bu süre içinde 3 aylık xbox game pass üyeligini alıp premium üyeligi iptal edip 3 aylık game pass üyeligi kullanıyorsun fakat ben kart bilgilerimi girdigimde bir sorun oldu daha sonra tekrar deneyin uyarısı verdi3 aylık nasıl oluyo sana zahmet biraz anlatabilir misin baktım çünkü 14 günlük deneme sürümü diyor