xbox game pass alınır mı?

BurakAkgn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
153
Ekran Alıntısı.JPG

görselde ilk üç ay 1 dolar daha sonra 10 dolar oluyor malum ekonomimiz çok iyi doların bu seviyesinde 3 aydan sonra aylık 100 tl çok uçık bir fiyat olur sizce xbox game pass alınır mı

Alıntıyı görüntüle
görselde ilk üç ay 1 dolar daha sonra 10 dolar oluyor malum ekonomimiz çok iyi doların bu seviyesinde 3 aydan sonra aylık 100 TL çok uçık bir fiyat olur sizce xbox game pass alınır mı
Tl ye çevirince aylık 30 tl oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisn

TL ye çevirince aylık 30 TL oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisn
nasıl yani orada ilk üç aydan sonra aylık 10 dolar oldugu yazıyor ben mi yanlış anladım yoksa

nasıl yani orada ilk üç aydan sonra aylık 10 dolar oldugu yazıyor ben mi yanlış anladım yoksa
Siteye kayıt olup beleşe 3 ay gamepass alabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TL ye çevirince aylık 30 TL oluyor, ayrıca değer. İnternette 3 aylık kodlar 10 liraya falan satılıyor onlardanda alabilirisn
ona da gerek yok
zaten beleşe 3 aylık alınabiliyor

Gamepassteki oyunlar ilgini çekiyorsa alabilirsin tabi ki. En avantajlı sistem gamepass.

Tr’de yaşıyorsanız 3 ay sonrası 30₺

Valla bende 3aylık var bedava olandan hiç bir oyun ilgimi çekmiyor ama güzel oyunlar var FH5 Halo serisi Fifa oyunları BF serisi İt Takes Two vs aklıma gelenler şu an

Valla bende 3aylık var bedava olandan hiç bir oyun ilgimi çekmiyor ama güzel oyunlar var FH5 Halo serisi Fifa oyunları BF serisi İt Takes Two vs aklıma gelenler şu an
bende o oyunları oynamak için düşünüyorum zaten

Ben Series S konsolumda kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir servis tavsiye ederim.

Ben Series S konsolumda kullanıyorum. Gerçekten çok güzel bir servis tavsiye ederim.
Series S önerir misiniz? Kardeşime doğum günü hediyesi almayı düşünüyorum da internetteki yorumlar genellikle iyi olmadığı yönündeydi Series X alın diyorlar ama onunda fiyatı belli.

3 aylık nasıl oluyo sana zahmet biraz anlatabilir misin baktım çünkü 14 günlük deneme sürümü diyor
evet bende ilk anlamadım fakat sanırım olayı şu ilk 14 gün ücretsiz premiumu kullanabiliyorsun bu süre içinde 3 aylık xbox game pass üyeligini alıp premium üyeligi iptal edip 3 aylık game pass üyeligi kullanıyorsun fakat ben kart bilgilerimi girdigimde bir sorun oldu daha sonra tekrar deneyin uyarısı verdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,449
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri