Neler Yeni

Xbox Game Pass / Discord Nitro

kaan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Ozcelik
Merhabalar , Xbox game pass (44.95₺) almak istiyorum . Daha doğrusu Discord Nitro Almak İstiyorum . Xbox game pass aldıktan hemen sonra discord nitro kodumu girip xbox hesabıma aynı gün içinde para iadesi istersem param gelip discord nitrom bende kalır mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim . İyi günler :)

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sanmıyorum bi akkılı sen değilsindir herhalde :D

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Merhabalar , Xbox game pass (44.95₺) almak istiyorum . Daha doğrusu Discord Nitro Almak İstiyorum . Xbox game pass aldıktan hemen sonra discord nitro kodumu girip xbox hesabıma aynı gün içinde para iadesi istersem param gelip discord nitrom bende kalır mı ?
Oluyor. Bizzat yaptığım oldu :d

kaan26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan Ozcelik
Evet. Kampanya bitmediyse eğer öyle.
Az önce xbox'ın amerika sitesine girdim yanlışlıkla . Orada hala kampanya var. İlk ay için yanlızca 1$ ödeyin yazıyor ordan alsak olmuyor mu acaba ?

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Evet işe yarıyor bendede şuan beleş nitro var. Sadece para iadesini biraz geç yapıyorlar 3 4 gün sürüyor. Deneyebilirsin sıkıntı olmaz

Top Bottom