Neler Yeni

Xbox Game Pass Sınırsız 299₺ Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
Ya çoğu online oyun bu tarz paylaşımlı xbox gamepass hesaplarından oynanabiliyor, oturum değiştirip kendi hesabınızdan bağlanıyorsunuz ancak önemli etken oyuna giriş yaparken Microsoft hesabınız ile giriş yapması. Misal Ubisoft oyunları EA oyunları oynanamıyor çünkü Microsoft hesabıyla eşleştirilmiş bir hesap ile bağlanılabiliyor o da mümkün değil bu hesaplarda. World War Z oynuyordum ben direkt Microsoft hesabıyla girdiği için oyunu indirip kendi hesabıma geçiyordum.
25₺'ye buldum şimdi deneyeceğim ya 25₺ çok değil ama 300₺ değmezdi. Ondan 25₺'lik alacam o da sınırsız raad hem ne diyeyim.

Selamlar, konuyu görüp merak edilenleri cevaplamak için yazıyorum.

Öncelikle ismi geçen sitelerden aldığınızda aracı insanların yaptığı satışlara denk gelirsiniz. Maalesef şifre değişir bir şey olur 1 aya hesap patlar bir daha da yardımcı olmazlar (ki hesapları da bizden çalmaya çalışıyorlar) bu konuda bilgilendireyim sizleri. Bizde öyle bir durum yok, satın aldığınız süre ne ise o süreyi kullanmadan hesaba bir şey olmayacaktır içiniz rahat olsun.

Ek olarak:

Call of Duty, EA ve Ubisoft oyunları, Minecraft, Diablo IV, Cloud Gaming ve Riot Games bağlantısı çalışmamaktadır. Bu sebeple ürünün fiyatı normale göre daha uygundur. Diğer tüm oyunlar online ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. -Bu zaten bizim verdiğimiz bir bilgi-

Stalker 2 için henüz bir bilgim yok arkadaşlar, çalışmıyor sayabilirsiniz.

Özetlemem gerekirse: Başka sitelerden alıp deneyebilirsiniz elbette, bizdekinden ucuzu da var (sonuçta çalıp satıyorlar) ama tekrar belirteyim kısa bir süre sonra ne ilgilenen olur ne de iade yapan. Bu konuda bizim sitemize güvenebilirsiniz, satın alınan süre ne kadar ise o süre boyunca her zaman destek veririz, problemlere anında dönüş yaparız.

Merak edilen bir durum var ise bana da sorabilirsiniz buradan aktifim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
stalker 2 oynayabilirsin sanırım satıcıya sor sitelerde 25 tl ye gamepass satılıyor ordan al kendi hesbaından oynarsın zaten
Buldum kral şimdi oradan alacam bende.

Site(Merak edenler İçin.)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
25₺'ye buldum şimdi deneyeceğim ya 25₺ çok değil ama 300₺ değmezdi. Ondan 25₺'lik alacam o da sınırsız raad hem ne diyeyim.
Güvenmediğin bilmediğin sitelerden alma, Tiriniti yi bilerek önerdim. Zamanında çok oyun aldım, bir süre oynadıktan sonra başka oyun alırken o oyunları artık oynamadığımı söyleyip fiyattan da düşürdüm bu tarz şeyler de yapıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
Selamlar, konuyu görüp merak edilenleri cevaplamak için yazıyorum.

Öncelikle ismi geçen sitelerden aldığınızda aracı insanların yaptığı satışlara denk gelirsiniz. Maalesef şifre değişir bir şey olur 1 aya hesap patlar bir daha da yardımcı olmazlar (ki hesapları da bizden çalmaya çalışıyorlar) bu konuda bilgilendireyim sizleri. Bizde öyle bir durum yok, satın aldığınız süre ne ise o süreyi kullanmadan hesaba bir şey olmayacaktır içiniz rahat olsun.

Ek olarak:

Call of Duty, EA ve Ubisoft oyunları, Minecraft, Diablo IV, Cloud Gaming ve Riot Games bağlantısı çalışmamaktadır. Bu sebeple ürünün fiyatı normale göre daha uygundur. Diğer tüm oyunlar online ve sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. -Bu zaten bizim verdiğimiz bir bilgi-

Stalker 2 için henüz bir bilgim yok arkadaşlar, çalışmıyor sayabilirsiniz.

Özetlemem gerekirse: Başka sitelerden alıp deneyebilirsiniz elbette, bizdekinden ucuzu da var (sonuçta çalıp satıyorlar) ama tekrar belirteyim kısa bir süre sonra ne ilgilenen olur ne de iade yapan. Bu konuda bizim sitemize güvenebilirsiniz, satın alınan süre ne kadar ise o süre boyunca her zaman destek veririz, problemlere anında dönüş yaparız.

Merak edilen bir durum var ise bana da sorabilirsiniz buradan aktifim.
Stalker 2 için deneyeyim kral baktım hesap patladı direkt senden alırım stalker2 önemli olan.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Buldum kral şimdi oradan alacam bende.

Site(Merak edenler İçin.)
Gamesatış gibi bireysel kullanıcıların sattığı hesapları asla almayın arkadaşlar, şifresi değişir su içersin sonra. Giden paraya üzülmesen bile save lerini düzgün tutmazsan oynadığın oyun boşa gider.

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
Güvenmediğin bilmediğin sitelerden alma, Tiriniti yi bilerek önerdim. Zamanında çok oyun aldım, bir süre oynadıktan sonra başka oyun alırken o oyunları artık oynamadığımı söyleyip fiyattan da düşürdüm bu tarz şeyler de yapıyorlar.
Kral stalker 2 de kimse emin değil çalışıp çalışmadığı konusunda 25₺'ye deneyim siberpazardan alırım eğer oyun açılır ve sonrasında hesap patlar ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
Nasıl uygun görürseniz hocam. Samimi şekilde söylüyorum umarım sorunsuz kullanırsınız. :)
Kral daha az önce sitenize sordum oyun ciddi anlamda kesin çalışsa alacaktım direkt de oyun çalışmazsa üzülürüm. Ondan deneme amaçlı alacağım patlarsa da sana gelip senden alacağım bana güven verdin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
Kral stalker 2 de kimse emin değil çalışıp çalışmadığı konusunda 25₺'ye deneyim siberpazardan alırım eğer oyun açılır ve sonrasında hesap patlar ise.
İstersen acele etme, şuan Tiriniti canlı desteği kapalı. Yarın sabah hesap bilgilerini alıp girerim, oyunu indirip denerim. Çalışıyorsa istediğin siteden alabilirsin.

Gamesatış gibi bireysel kullanıcıların sattığı hesapları asla almayın arkadaşlar, şifresi değişir su içersin sonra. Giden paraya üzülmesen bile save lerini düzgün tutmazsan oynadığın oyun boşa gider.
Kesinlikle, olayın özeti tam olarak budur. Burada Gamesatış ,itempazar, itemsatış gibi siteleri kötülemiyorum. Siteler iyi fakat burada site değil kullanıcılar satış yapıyor.

Top Bottom