Neler Yeni

XBOX game pass sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Şimdi ben dün xbox game pass aldım, forza yüklemeye başladım. Forza inmeden bilgisayarımı kapamışlar. Yüklemeye başlamadanki 110 gb 47 gb'a inmiş ama ortalıkta oyun yok. Ve şu anda yükleyemiyorum kaldığı yerden çünkü sıfırdan gösteriyor 76 gb. Hani ben anlamıyorum 110 gb'dan nasıl 47ye iniyor ve ortalıkta oyun yok. Olsa silicem en azından :((

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
knk aynısı banada oldu sıfırdan başlamaktan başka çaren yok oyunu silmek içinde disk temizleyicisini aç oradan temizleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk aynısı banada oldu sıfırdan başlamaktan başka çaren yok oyunu silmek içinde disk temizleyicisini aç oradan temizleniyor
Sen söyleyince oraya da bi bakayım dedim, orda da toplamda 4 gb temizlenebilir diyor o da indirilenler dosyası falan yani şu an kaldım yapabileceğim bir şey yok formattan başka sanırım.

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Sen söyleyince oraya da bi bakayım dedim, orda da toplamda 4 gb temizlenebilir diyor o da indirilenler dosyası falan yani şu an kaldım yapabileceğim bir şey yok formattan başka sanırım.
o dasyaları ben çok aradım sonra microsoftun nereye indirdiğini buldum ama o komuda dosyalar yok bende disk temizleyicisinden temizlenmişti

Top Bottom