Xbox gamepad 8 veya 9 nesil kaç sene götürür

Reaksiyon skoru
13
Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?

Xbox'la da aram sıfır değil. 6 yıl Xbox 360 kullandım, yeni nesil hariç diğer Xbox'ları da deneyimledim.

Düzgün kullanırsan götürür. Kaliteli bir ürün zaten.
hayatımda xbox gamepadi almadım genellikle hep ps3 ve ps4 kolu kullandım pcde ise 30-40 tl kullandım bu sefer almışken ömürlük alacağım bu attığım linkten alınır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En ucuz bulabildiğim link;
Kankam buda iyide pusudayım herhangi bir yerde 550 tl olduğu an çökecem daha önce indi kaçırdım

hayatımda xbox gamepadi almadım genellikle hep ps3 ve ps4 kolu kullandım pcde ise 30-40 TL kullandım bu sefer almışken ömürlük alacağım bu attığım linkten alınır mı ?
Alınır, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ki zaten Amazon iyi bir site. Sorun olduğunda satıcı ile iletişime rahatça geçersiniz.

kaç sene goturmesi saçma bir soru bu pc yada cihaz değil ki kaç sene götürsün

Merhabalar Xbox gamepad 8 ya da 9 nesil almayı düşünüyorum güzel kullanımda beni 4-5 sene götürür mü?
ne zaman bozulursa o kadar sene götürür. bende 2014 model ds4 var hala çalışıyor. 2015 model düz xbox kolu var o da çalışıyor.

alicaksan 9.nesil al

Alınır, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ki zaten Amazon iyi bir site. Sorun olduğunda satıcı ile iletişime rahatça geçersiniz.
Hocam peki 8.nesil ile 9.nesil arasındaki tam olarak fark nedir aralarındaki biliyor musunuz ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,700
Üyeler
173,861
Son üye
menfioffline
Geri