Neler Yeni

Xbox gamepad D-Pad çalışmıyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Görselde belirttiğim tuşun düzgün basması için aşırı güçlü bir şekilde basmam gerekiyor gelen ürün ithalatçı garantili ve daha önce aynı tuş hiç çalışmadığı için değişime gitmişti değişimden gelen ürün. Aldığım günden beri sert basınca algılıyor ama son zamanlarda daha da artmış durumda. Firmanın mesajını da görselle belirticem ben bu ürünü kendim nasıl tamir edebilirim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

651440104_.jpg

1694042117677.png

firma kullanıcı hatası dedi aldığım günden beri var dedim cevap vermedi henüz zamanla arttığı için aradan vakit geçtikten sonra yazdım ama ithalatçı garantili olduğu için hak talep edebileceğimi sanmıyorum kendim tamir edebilir miyim ?

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
tüketici hakem heyetine başvur. Bende bu durumla karşılaşmamak için, d&r'dan aldım, microsoft tr garantili. Ama adamlar açılmış ürün gönderdi 🤡 değişime gönderdim wp hattından. Sonra dediler ki bunu internet sitesi üstünden yapmanız gerekiyodu, baktım 2 haftayı geçtiği içinde iade seçeneği yoktu. THH 'ye başvurdum. Dönüş bekliyorum. Ürün kronik arızalı da olabilir. Pek takmamışlar. Yeni geldi ürün diyosun, basa basa bozman için hulk falan olman lazım.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tüketici hakem heyetine başvur. Bende bu durumla karşılaşmamak için, d&r'dan aldım, microsoft tr garantili. Ama adamlar açılmış ürün gönderdi 🤡 değişime gönderdim wp hattından. Sonra dediler ki bunu internet sitesi üstünden yapmanız gerekiyodu, baktım 2 haftayı geçtiği içinde iade seçeneği yoktu. THH 'ye başvurdum. Dönüş bekliyorum. Ürün kronik arızalı da olabilir. Pek takmamışlar. Yeni geldi ürün diyosun, basa basa bozman için hulk falan olman lazım.
ürün değişimden geleli 3 ay oluyor ilk geldiğinde bu kadar fazla değildi kroniktir herhalde diyip geçiştirmiştim ama gün geçtikçe artınca başvurmak istedim ilk aldığında niye göndermedin yazdılar bana. 2. el ucuza satıp tr garantili yenisini almayı düşünüyorum.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
ürün değişimden geleli 3 ay oluyor ilk geldiğinde bu kadar fazla değildi kroniktir herhalde diyip geçiştirmiştim ama gün geçtikçe artınca başvurmak istedim ilk aldığında niye göndermedin yazdılar bana. 2. el ucuza satıp tr garantili yenisini almayı düşünüyorum.
benimde aynı şey mediamarkt'tan aldığım g710 için geldi. Dünkü bebe değiliz, baktım titreşim az. Dedim ucuz etin yahnisi, bununki bu kadar herhalde. gitgide bozuldu. 3 defa servise gitti, işlem görmeden geldi. Servis rezalet olsa da, mediamarkt sağolsun iade aldılar 6. ayında.

bu yüzden sağlam değil bu ithalatçı garantili muhabbetleri.

ki 3.ay da ise demesi de o şekilde normal. Elinde kanıt varsa, güveniyorsan kendine thh kovala.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
benimde aynı şey mediamarkt'tan aldığım g710 için geldi. Dünkü bebe değiliz, baktım titreşim az. Dedim ucuz etin yahnisi, bununki bu kadar herhalde. gitgide bozuldu. 3 defa servise gitti, işlem görmeden geldi. Servis rezalet olsa da, mediamarkt sağolsun iade aldılar 6. ayında.

bu yüzden sağlam değil bu ithalatçı garantili muhabbetleri.

ki 3.ay da ise demesi de o şekilde normal. Elinde kanıt varsa, güveniyorsan kendine thh kovala.
ya 3 ay önce ürün ilk geldiğinde finallerim vardı oyun oynamıyordum. Devamında zaten işe başladım yine oyun oynamadım fazla o yüzden rahatsız etmedi. Ama eylülde işi bırakıp daha fazla oyun oynamaya başlayınca rahatsız etmeye başladı. 3 ay önce böyle bir şey olduğunu kanıtlayamam mümkün değil

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
ya 3 ay önce ürün ilk geldiğinde finallerim vardı oyun oynamıyordum. Devamında zaten işe başladım yine oyun oynamadım fazla o yüzden rahatsız etmedi. Ama eylülde işi bırakıp daha fazla oyun oynamaya başlayınca rahatsız etmeye başladı. 3 ay önce böyle bir şey olduğunu kanıtlayamam mümkün değil
maalesef işte :/ belki bir umut hani bilir kişinin anlayabileceği bir şey ise dene şansını. ama 2-4 ay diyolar thh için. Ben kolu geldiği kutuda tutuyorum kaldırdım dolaba. thh i bekliyorum. Umarım uzun sürmez.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
yok hocam o kadar beklemektense içini açıp tamir etmeye çalışırım baktım olmadı yarı fiyatından da ucuza 2. el satışa koyarım çünkü o tuş hiç çalışmıyor değil ve her oyunda olmazsa olmaz bi tuşta değil fazla kullanılmıyor. Örneğin rdr2de sadece harita büyütmeye yarayan bi tuş o yüzden oyun keyfini öldürmüyor insanın. En azından ucuza gamepad arayanlar nasiplenmiş olur ben alırım üzerine ekleyip yenisini

sesini açarsanız daha iyi anlaşılır

ÜFLEYEREK DÜZELTTİM AGHSDJSGADFJH

Tek yaptığım tuşu yukarı doğru bastırıp altından üflemek oldu ve düzeldi aylardır çektiğim çileye bak

maalesef işte :/ belki bir umut hani bilir kişinin anlayabileceği bir şey ise dene şansını. ama 2-4 ay diyolar thh için. Ben kolu geldiği kutuda tutuyorum kaldırdım dolaba. thh i bekliyorum. Umarım uzun sürmez.
düzeldi

Son düzenleme:

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
yok hocam o kadar beklemektense içini açıp tamir etmeye çalışırım baktım olmadı yarı fiyatından da ucuza 2. el satışa koyarım çünkü o tuş hiç çalışmıyor değil ve her oyunda olmazsa olmaz bi tuşta değil fazla kullanılmıyor. Örneğin rdr2de sadece harita büyütmeye yarayan bi tuş o yüzden oyun keyfini öldürmüyor insanın. En azından ucuza gamepad arayanlar nasiplenmiş olur ben alırım üzerine ekleyip yenisini

sesini açarsanız daha iyi anlaşılır

ÜFLEYEREK DÜZELTTİM AGHSDJSGADFJH

Tek yaptığım tuşu yukarı doğru bastırıp altından üflemek oldu ve düzeldi aylardır çektiğim çileye bak

düzeldi
sgsdjglsjghsd
serviste pas kir toz bişey kaçmıştır. Güle güle kullan.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,256
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram