Yardım Xbox Gamepad D-Pad tuşlarından biri çalışmıyor

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,360
1686655374465.png

işaretlediğim bölgedeki alt yön tuşu zor basıyor. ithalatçı garantili ürün bir kaç ay daha garantisi var (microsoftun sitesinden baktığımda) garanti sürecini bilmiyorum şimdi gönderip yaz sonu teslim almakta istemiyorum trendyoldan aldım 15 gün dolmadı iade etsem aynı ürünü tekrar alamam zam gelmiş 300 tl kadar. Kendim içini açıp tamir edebilir miyim ? kolay mıdır tamiri yalnızca bu tuş arızalı ve muhtemelen içindeki tuş kaymış yani zor basıyor

Alıntıyı görüntüle
işaretlediğim bölgedeki alt yön tuşu zor basıyor. ithalatçı garantili ürün bir kaç ay daha garantisi var (microsoftun sitesinden baktığımda) garanti sürecini bilmiyorum şimdi gönderip yaz sonu teslim almakta istemiyorum trendyoldan aldım 15 gün dolmadı iade etsem aynı ürünü tekrar alamam zam gelmiş 300 TL kadar. Kendim içini açıp tamir edebilir miyim ? kolay mıdır tamiri yalnızca bu tuş arızalı ve muhtemelen içindeki tuş kaymış yani zor basıyor
ölü bölge olmuş tahminimce ayrıca garantiye yollayın derim öteki türlü garantisinide yakarsınız daha büyük bişey olursa dımdızlak ortada kalırsınız

ölü bölge olmuş tahminimce ayrıca garantiye yollayın derim öteki türlü garantisinide yakarsınız daha büyük bişey olursa dımdızlak ortada kalırsınız
ölü bölge sadece joystick kısımlarında olabilir, arkadaşın işaretlediği kısım D-Pad dediğimiz mekanik kısımdır.

ölü bölge sadece joystick kısımlarında olabilir, arkadaşın işaretlediği kısım D-Pad dediğimiz mekanik kısımdır.
PS koluna alışkınım dikkat etmeyince öyle yazmışım düzelttiğin için sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,187
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri