Neler Yeni

Xbox Gamepad İçin Pil Önerisi

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Deniz Bulut
Bütçe
400
Merhabalar , 2 adet xbox 9. Nesil kol satın aldım.
Fakat bu ürünler pil ile kullanılıyormuş.
50li 60lı topluca piller mi almak mantıklı yoksa şarj edilebilir pil mi mantıklı sizce ?

60lı bir pil paketi alsam 6 ay sonra içinde kalan daha kullanılmamış pillerde enerji kaybı olur mu?

Şarj edilebilir de olur normalde pil de olur maksimum 300-400TL arası önerilerinizi alabilirim.

YazılımKafa

80+ Silver
Merhabalar , 2 adet xbox 9. Nesil kol satın aldım.
Fakat bu ürünler pil ile kullanılıyormuş.
50li 60lı topluca piller mi almak mantıklı yoksa şarj edilebilir pil mi mantıklı sizce ?

60lı bir pil paketi alsam 6 ay sonra içinde kalan daha kullanılmamış pillerde enerji kaybı olur mu?

Şarj edilebilir de olur normalde pil de olur maksimum 300-400TL arası önerilerinizi alabilirim.
2500 mh lik duracell şarjlı pil al. Piller çok pahalı olmuyor şarj makinaları pahalı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500 mh lik duracell şarjlı pil al. Piller çok pahalı olmuyor şarj makinaları pahalı oluyor.

Duracell in şarj cihazı pille geliyor. 2 aa 2 aaa pil + 2 şer yuvalı şarj aleti 900₺

Daha ucuz istiyorsan gp marka al.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Deniz Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GP USB E411 4x Pil Şarj Cihazı 4 Adet 2700 AA Kalem Pilli Set, LED Gösterge https://amzn.eu/d/9gOAWyb
Nasıldır

Duracell in şarj cihazı pille geliyor. 2 aa 2 aaa pil + 2 şer yuvalı şarj aleti 900₺

Daha ucuz istiyorsan gp marka al.

YazılımKafa

80+ Silver
Teşekkür ederim bilgi için bunu alıyorum öyleyse
Amperi yüksek olması önemli. Markası da ömrünü falan etkiliyor. Duracell iyi, gp bi tık altı denebilir. Yani fiyat performans olarak gayet iyi. Hayırlı olsun

Top Bottom