Arkadaşlar PC den oyun oynamak için kol almak istiyorum bana öneride bulunurmusunuz xbox gamepad tipinde olmasını istiyorum çoğu oyunu desteklemesi için.
bende öyle düşünüyorum daha uyguna güzel bir gamepad yok değilmimonsterın gamepadine bakabilirsin
xbox controller kaç tl link atabilirmisinMonster pusat ya da msi gc 30 ama msi a para verene kadar direkt xbox controller al
600-700tl beyaz ve mavi stoğu var sadecebende öyle düşünüyorum daha uyguna güzel bir gamepad yok değilmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
xbox controller kaç TL link atabilirmisin
Bazı oyun mağazalarında bulursun daha ucuza ben 250 tl ye one s kolu almıstım.desene monster pusat alıcaz her türlü![]()
en uygunu monster diye biliyorum, yine de bir araştır derim ama 100 200 liralık şeye para verme boşuna ziyan olur giderbende öyle düşünüyorum daha uyguna güzel bir gamepad yok değilmi
xbox controller kaç TL link atabilirmisin
yan sanayimi aldın hocamBazı oyun mağazalarında bulursun daha ucuza ben 250 TL ye one s kolu almıstım.
ya çok araştırdım çoğu yan sanayi logitech in kolları da güzel ama oyunda xbox kolu daha hissiyatlıen uygunu monster diye biliyorum, yine de bir araştır derim ama 100 200 liralık şeye para verme boşuna ziyan olur gider
yan sanayimi aldın hocam
ya çok araştırdım çoğu yan sanayi logitech in kolları da güzel ama oyunda xbox kolu daha hissiyatlı