Xbox Gamepass İndirme Kısıtlama

Denji

80+
Reaksiyon skoru
5
Başlıkta da yazıyor fakat ben yine de açıklayayım. Xbox Gamepass üyeliğim var. Oyun indirirken evdeki diğer cihazlar interneti kullanamıyor. Epic Games ve Steam'de bunu limitleyebiliyordum oyun inerken. Fakat Xbox Gamepass için olan Xbox uygulamasında böyle bir ayar bulamadım. Görev yöneticisinden önceliği de düşürdüm fakat bi değişiklik olmadı. Direk bilgisayarın interneti az alması için bir program vs. yok mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Başlıkta da yazıyor fakat ben yine de açıklayayım. Xbox Gamepass üyeliğim var. Oyun indirirken evdeki diğer cihazlar interneti kullanamıyor. Epic Games ve Steam'de bunu limitleyebiliyordum oyun inerken. Fakat Xbox Gamepass için olan Xbox uygulamasında böyle bir ayar bulamadım. Görev yöneticisinden önceliği de düşürdüm fakat bi değişiklik olmadı. Direk bilgisayarın interneti az alması için bir program vs. yok mu? Bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Netlimitter kullan, istediğin uygulamanın kullanacağı interneti belli bir Mbps ile kısıtlayabiliyorsun, istersen genel olarak tüm bilgisayarın internetini de kısıtlıyor.

Xboxun sitesinde öyle bir ayar yok. Öyle bir programda yok diye biliyorum direk.

Kısıtlama özelliği yok.

Bilgisayara direkt limit koyabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri