xbox gamepass nedir

Kardeşim buraya sormak yerine Xbox game pass oyun listesi microsoft yaz oraya çıkıyor hepsi Aylık 45 liraya Gamepass Ultimate alırsan hem çevrimiçi oyun oynarsın hemde 100den fazla kaliteli oyunu.
ben gamepassin ne olduğunu bilmiyordum diye sordum

ben gamepassin ne olduğunu bilmiyordum diye sordum
Daha geçen gün açtığın konuda konsollar ile ilgili bir konu açmıştın orda Xbox tan bahsettik tabii Gamepass avantajınıda söyledik ayrıca googleye merak edip gamepass yazsan her şey çıkıyor,benim sana tavsiyem eğer online oynuyacaksan GamePass Ultimate alman hem çevrimiçi oynuyorsun hem 200e yakın oyunu

Daha geçen gün açtığın konuda konsollar ile ilgili bir konu açmıştın orda Xbox tan bahsettik tabii Gamepass avantajınıda söyledik ayrıca googleye merak edip gamepass yazsan her şey çıkıyor,benim sana tavsiyem eğer online oynuyacaksan GamePass Ultimate alman hem çevrimiçi oynuyorsun hem 200e yakın oyunu
gamepassden siz bahsetmiştiniz bende okadar merak etmemiştim o gün ama bugün birkaç kere karşıma çıkınca merak ettim

Aylık belirli bir ücret ödeyerek Xbox Gamepass'ın sağladığı oyunları oynayabilme üyeliği. Ultimate versiyonunda Discord Nitro da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri