terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
Benim bildiğim 15TL devam ediyor Ultimate ama sadece konsol için olan 30TL olabilirİlk ay için öyle de sonra 30 oluyor konsol için diye biliyorum ben.
Benim bildiğim 15TL devam ediyor Ultimate ama sadece konsol için olan 30TL olabilirİlk ay için öyle de sonra 30 oluyor konsol için diye biliyorum ben.
Aylık abonelik var bir de konsol için yıllık vardı galiba.peki hocam sürelimi
ben gamepassin ne olduğunu bilmiyordum diye sordumKardeşim buraya sormak yerine Xbox game pass oyun listesi microsoft yaz oraya çıkıyor hepsi Aylık 45 liraya Gamepass Ultimate alırsan hem çevrimiçi oyun oynarsın hemde 100den fazla kaliteli oyunu.
6TL verip 1 ay oynuyorsun sonra 15TL vererek oynamaya devam ediyorsun her ödemen 1 ay iştepeki hocam sürelimi
Daha geçen gün açtığın konuda konsollar ile ilgili bir konu açmıştın orda Xbox tan bahsettik tabii Gamepass avantajınıda söyledik ayrıca googleye merak edip gamepass yazsan her şey çıkıyor,benim sana tavsiyem eğer online oynuyacaksan GamePass Ultimate alman hem çevrimiçi oynuyorsun hem 200e yakın oyunuben gamepassin ne olduğunu bilmiyordum diye sordum
gamepassden siz bahsetmiştiniz bende okadar merak etmemiştim o gün ama bugün birkaç kere karşıma çıkınca merak ettimDaha geçen gün açtığın konuda konsollar ile ilgili bir konu açmıştın orda Xbox tan bahsettik tabii Gamepass avantajınıda söyledik ayrıca googleye merak edip gamepass yazsan her şey çıkıyor,benim sana tavsiyem eğer online oynuyacaksan GamePass Ultimate alman hem çevrimiçi oynuyorsun hem 200e yakın oyunu