Neler Yeni

Xbox GamePass Oyun Önerisi (Konsol İçin)

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
Arkadaşlar ben hayatını LoL'de harcamış bir hıyarım. Artık ağız tadım öyle bozuldu ki hiçbir oyundan zevk almıyorum. LoL dışında Skyrim'i bayılarak defalarca oynadım. Ondan sonra da fallout başladım, bitirmesem de gayet zevkliydi. Şimdilerde Diablo 3 - Forza takılıyorum. Yani rpg seviyorum diye düşünüyorum. Xbox için gamepassten yada fazla pahalı olmayan oyun öneriniz var mı?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben hayatını LoL'de harcamış bir hıyarım. Artık ağız tadım öyle bozuldu ki hiçbir oyundan zevk almıyorum. LoL dışında Skyrim'i bayılarak defalarca oynadım. Ondan sonra da fallout başladım, bitirmesem de gayet zevkliydi. Şimdilerde Diablo 3 - Forza takılıyorum. Yani rpg seviyorum diye düşünüyorum. Xbox için gamepassten yada fazla pahalı olmayan oyun öneriniz var mı?
High on life bakabilirsiniz, mizah ağırlıklı hikayeli kısa süren bir oyun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
High on life bakabilirsiniz, mizah ağırlıklı hikayeli kısa süren bir oyun.
Çıktığı zaman biraz oynamıştım ama oynanışı ve hikayesi bayık gelmişti. Tabi mizahi yönünü es geçemem. Rick and Morty evreninde gibi hissettiriyor gerçekten.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Hocam xbox için mi pc için mi istediğini anlamadım ama bende aynı dertten muzdaripim. 4.sezondan beri lol oynuyordum skyrim ve fallouttan da çok keyif almıştım. Bana bu sene lolü bıraktıran oyun Baldurs Gate 3 oldu. Tavsiyemdir lolü bırakıp buna geçince bir hayatım olduğunu fark ettim eş dost ile görüşmem gerektiği zaman escye basıp onlara dönebiliyorum. Sosyal ilişkilerim gelişti çok daha mutlu bir hayat yaşamaya başladım. Ayrıca farklı karakter ve buildler oluşturabildiğin için keyifli de.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,743
İsim
Gtx 1090Tİ
Ben de oyun arıyordum şunları buldum :
Quantum Break,Atomic Heart,AC serisi,far cry 5,high on life,Dishonered serisi,doom eternal

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
lol main ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mini rework gelene kadar janna maindim, full ap kasıyordum genelde. Ondan sonra mainsiz kaldım, canım ne isterse onu oynuyorum. Ap shaco, Ap kaisa, Ap sona, Mid akshan, Zırh Deşme Yorcik, Ap Tank udyr vs. vs.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam xbox için mi pc için mi istediğini anlamadım ama bende aynı dertten muzdaripim. 4.sezondan beri lol oynuyordum skyrim ve fallouttan da çok keyif almıştım. Bana bu sene lolü bıraktıran oyun Baldurs Gate 3 oldu. Tavsiyemdir lolü bırakıp buna geçince bir hayatım olduğunu fark ettim eş dost ile görüşmem gerektiği zaman escye basıp onlara dönebiliyorum. Sosyal ilişkilerim gelişti çok daha mutlu bir hayat yaşamaya başladım. Ayrıca farklı karakter ve buildler oluşturabildiğin için keyifli de.
Xbox için, Baldurs gateye girişmekten hep çekindim biraz. Hem ingilizce kıtlığımdan (b1 - b2) oyun zevki kaçar mı hem de oyun dünyası ve mekaniklerine alışabilir miyim diye.

Ben de oyun arıyordum şunları buldum :
Quantum Break,Atomic Heart,AC serisi,far cry 5,high on life,Dishonered serisi,doom eternal
Hemen hemen hepsine baktım, yok abi sarmıyor. İyice maymun iştahlı biri oldum sanırım.

Froustpunk hem Türkçe hem güzel
Eyvallah bir bakarım.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Mini rework gelene kadar janna maindim, full ap kasıyordum genelde. Ondan sonra mainsiz kaldım, canım ne isterse onu oynuyorum. Ap shaco, Ap kaisa, Ap sona, Mid akshan, Zırh Deşme Yorcik, Ap Tank udyr vs. vs.

Xbox için, Baldurs gateye girişmekten hep çekindim biraz. Hem ingilizce kıtlığımdan (b1 - b2) oyun zevki kaçar mı hem de oyun dünyası ve mekaniklerine alışabilir miyim diye.

Hemen hemen hepsine baktım, yok abi sarmıyor. İyice maymun iştahlı biri oldum sanırım.

Eyvallah bir bakarım.
BG3 Türkçesi çok iyi İngilizce Öğretmeniyim ona rağmen Türkçe oynuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasbi Hamza ÖZCAN
TWD'nin tüm oyunları 30 TL birdaha bu kadar düşmez. seni en az 1 ay götürür
Eyvallah kankam ama xbox için oyun arıyorum, sanırım eksik yazmışım anlamayan başkaları da var.

BG3 Türkçesi çok iyi İngilizce Öğretmeniyim ona rağmen Türkçe oynu

BG3 Türkçesi çok iyi İngilizce Öğretmeniyim ona rağmen Türkçe oynuyorum.
Ben xbox'a da çıkış yaptı sanmıştım siz öyle diyince, şimdi baktım yokmuş konsolda, konuya ekleyeyim kimse anlamamış durumu xbox için oyun arıyorum, yine de sağolun.

Top Bottom